Thomas Sowell
Thomas Sowell
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy ustrój to anarchia bo każdy robi co mu się żywnie podoba, nikt nie płaci podatków, nikt nie dostaje mandatów, nikt nie musi pracować, nikt nie narzeka na rząd, żyć nie umierać!
Nieprawda, anarchia to naczynia połączone, więc jeśli się nie przysługujesz grupie ("nikt nie musi pracować") to wypierdalasz. Problem leży w czynniku ludzkim i dlatego to zawsze będzie utopijny system. Bo tak jak we "Władcy Much" - po okresie względnego spokoju poustrojowego (w przypadku przemiany) zapanuje chaos, a potem każdy system zostanie zgnieciony przez brutalną siłę. Nie trzeba był znawcą ideologii, żeby to stwierdzić. Anarchia to wystawienie owieczek na pastwisku wilkom. Kolacja taka. Czasy takie, trudno. Niech to, co jest pierdolnie, wtedy będziemy budować od nowa.
W socjalizmie jest więcej takich niedorzeczności, co ja też pierdole, socjalizm to jedna wielka niedorzeczność. Kurwa jebana mać, o jakże mnie ten ustrój wkurwia.
"Kuriozum związane z naszym śmiesznym kraikiem polega na tym, że ludzie od dwudziestu lat dostają w dupę od prawicy, nazywają ja lewicą i proszą o więcej. A potem pytają co się stało."
~anonim
"Kuriozum związane z naszym śmiesznym kraikiem polega na tym, że ludzie od dwudziestu lat dostają w dupę od prawicy, nazywają ja lewicą i proszą o więcej. A potem pytają co się stało."
~anonim
Podaj mi jedną partię prawicową, która od czasów transformacji ustrojowej rządziła Polską.
Najlepszy ustrój to anarchia bo każdy robi co mu się żywnie podoba, nikt nie płaci podatków, nikt nie dostaje mandatów, nikt nie musi pracować, nikt nie narzeka na rząd, żyć nie umierać!
To pakuj się i do Somalii, tam mają anarchię i zobacz w jakim cudownym kraju żyją.
~anonim
powiedzialbym, ze nawet od 70 lat, PZPR to tez nie byla przeciez typowa lewica, bardziej centroprawica
powiedzialbym, ze nawet od 70 lat, PZPR to tez nie byla przeciez typowa lewica, bardziej centroprawica
Nie? Znasz hasło lewicy oraz prawicy czy po prostu uskuteczniasz losowe wymioty werbalne na tym forum?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów