Thomas Sowell
...I am not as think as you wasted I am...Najlepszy ustrój to anarchia bo każdy robi co mu się żywnie podoba, nikt nie płaci podatków, nikt nie dostaje mandatów, nikt nie musi pracować, nikt nie narzeka na rząd, żyć nie umierać!
...I am not as think as you wasted I am...W socjalizmie jest więcej takich niedorzeczności, co ja też pierdole, socjalizm to jedna wielka niedorzeczność. Kurwa jebana mać, o jakże mnie ten ustrój wkurwia.
"Kuriozum związane z naszym śmiesznym kraikiem polega na tym, że ludzie od dwudziestu lat dostają w dupę od prawicy, nazywają ja lewicą i proszą o więcej. A potem pytają co się stało."
~anonim
Najlepszy ustrój to anarchia bo każdy robi co mu się żywnie podoba, nikt nie płaci podatków, nikt nie dostaje mandatów, nikt nie musi pracować, nikt nie narzeka na rząd, żyć nie umierać!
"Kuriozum związane z naszym śmiesznym kraikiem polega na tym, że ludzie od dwudziestu lat dostają w dupę od prawicy, nazywają ja lewicą i proszą o więcej. A potem pytają co się stało."
~anonim
powiedzialbym, ze nawet od 70 lat, PZPR to tez nie byla przeciez typowa lewica, bardziej centroprawica