📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ddss napisał/a:
Nawet dobre.
Moze i dobre ale za mało uniwersalne, stare dziady jak ja nie kumają o co caman.
Sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
Moze i dobre ale za mało uniwersalne, stare dziady jak ja nie kumają o co caman.
Mam tak samo, a stary nawet nie jestem
Nie wiem czy to dobrze, czy źle.
Dostał dodatkowe punkty do Hogwartu za bycie czarnym. Jego stary to potężny czarnoksiężnik, który tajemniczo zniknął po urodzeniu syna.
Poprawiona wersja:
Myślę że jak ktoś nie wie co to Azkban, to nie wie też co to Tiara Przydziału
Dla nie znających tematu: Tiara przydziału ( czyli ta dziwna czapka) decyduje do której części Hogwartu pójdzie nowy uczniak. Azkaban to więzienie dla czarodziejów i nie jest częścią Hogwartu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów