📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tragedia... szkoda chlopaka bo znajac zycie z tego wyrosnie, wiekszosc wyrasta... ale co sie dostanie do sieci to juz nie ucieknie, kiedys jego znajomy odkopie to po kilkunastu latach i bedzie wstyd. heh ale przynajmniej mi humor do snu poprawil
taaa tylko że stare i nie wiem czy tego tu nie było :<
ale fakt faktem dobre , ja to puszczę na geografii we wtorek przy moim referacie ^^ nie pytajcie z czego referat
ale fakt faktem dobre , ja to puszczę na geografii we wtorek przy moim referacie ^^ nie pytajcie z czego referat
boże.pl - starsze niż internet, było...
Brooklin rządzi i ch*j! xD
Brooklin rządzi i ch*j! xD
ze co on kurwa cwiczy??rozumiem polisz inglisz no ale bez jaj "parkera jeszcze sie poprawil:D
i chuj ze stare ale jare ;D
gra w tibie... wszystko na temat xD
ja pierdolę, nie daj mi bóg go spotkać na mieście, jak mi rzuci "kopsnij szluga" to sie w miejscu obsram
"Ćwiczę Parkera" - Alana Parkera czy Tony'ego Parkera?
A gdzie powiedziane, że to tibijczyk?
No skok do piaskownicy może być ^^
A gdzie powiedziane, że to tibijczyk?
No skok do piaskownicy może być ^^
Jedyny komentarz jaki nasuwa sie po filmie to ''o ja pierdole gdzie to się uchowało...''
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów