📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Też miałem niedawno żelazko piękne czasy ten silnik 0.8 nie ma to tamto auto jak na pierwsze dobre ,pachniało w nim śmiercią pow 60 km/h . Strefy zgniotu nie ma a jak w coś się uderzy to od razu chłodnica do wymiany , cudowny wynalazek
tak czytam te komentarze... i stwierdzam ze huja wiecie o samochodach.
Mialem a6 z hakiem kurwa, pomimo tego ze facet wjechal mi w tyl i nawet nie musialem zderzaka wymienic problem byl z podluznica. Tak czy siak piekna sprawa? zderzak wymienisz, blacharke zrobisz, a podluznice? Prostowac bedziesz?
I to sie tez tyczy Poloneza.
Zajebiscie ze nic nie widac. A co z konstrukcja?
Mialem a6 z hakiem kurwa, pomimo tego ze facet wjechal mi w tyl i nawet nie musialem zderzaka wymienic problem byl z podluznica. Tak czy siak piekna sprawa? zderzak wymienisz, blacharke zrobisz, a podluznice? Prostowac bedziesz?
I to sie tez tyczy Poloneza.
Zajebiscie ze nic nie widac. A co z konstrukcja?
@up: A potem zadzwonił budzik, i grzecznie pocwałowałeś do 2 klasy Gimnazjum
@up: synku jak ja jezdzilem autem to Ty skakałes jeszcze z jajka na jajko a pozatym za moich czasów nie bylo gimnazjum a ztego co widze z Ciebie gimbus pelną gębą (Data urodzenia:14 Lut 1993)
up:Earth ważne że towar cały
polonezy to bardzo dobre samochody.
Earth napisał/a:
To jest wzór bezpieczeństwa, 50km/h
Nie wierzę w to. Silnik, skrzynia biegów i wał by tak się nie "skompresował". To auto to pewnie wydmuszka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów