📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Pięknie się poskładał na haku Wiadomo że to Tico i zawsze takie coś wygląda efektowniej, ale mimo wszystko hak to piękna sprawa.
Hak hakiem, poloneziki mają to do siebie, że bardzo szybciutko ulegają biodegradacji.
Co w tym dziwnego? Tico hamowało przez co miało niżej przód i uderzyło lampami, a nie zderzakiem.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
To fakt. Ale z dwojga i tak preferował bym poldżerka niżeli tototot tico
polonez to gowno jak mialem dodge neona to 3 polonezy mi sie rozjebaly na dupie a ja nawet nie wymienilem zderzaka chociaz juz ta masa tlumiaca uderzenie w zderzaku byla zniszczona po pierwszym jebnieciu! najgorszy klopot byl z ubezpieczeniem bo dawac dawalli ale tylko po 500zl za kazde bicie a klocic sie trzeba bylo za kazdym razem bo nie bylo na zdjeciach widac ze zderzak ruszony poza miejscami gdzie lakier pekl przy zgniataniu
@up, no coś Ty? Na prawdę?
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Tak samo jak mój kolega kiedyś jechał cinquecento i wjechał w dupę 206stce, on cały przód rozjebany, nie może dalej jechać, a na peugeot kilka rysek.
Bananek napisał/a:
@up, no coś Ty? Na prawdę?
Naprawde chlopcze! DODGE to samochod dla prawdziwych mezczyzn!
chyba o to chodzi zeby samochod w strefie zgniotu zebral jak najwiecej energii. kiedys budowali pancerne samochody i ludzie sie zabijali wlasnie przez nagle przeciazenie
to się nazywa strefa zgniotu czy jakoś tak, w razie wypadku silnik wchodzi do kabiny i zabezpiecza pasażerów przed obrażeniami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów