na szybie najprawdopodobniej kawałki kierowcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
na szybie najprawdopodobniej kawałki kierowcy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szybciej bym powiedzial ze to ktorys z plynow, spryskiwacze, chamulce, olej....
Samilo napisał/a:
Piwo za kawałki kierowcy na szybie.
Jeżeli już to raczej za bujną wyobraźnię
macleod napisał/a:
Jeżeli już to raczej za bujną wyobraźnię
@ macleod - daj się nacieszyć gawiedzi...
dokładnie, za mocne na harda..
myślę, że połowa z was podchodziłaby do takich rzeczy inaczej gdyby, któraś z waszych bliskich osób zginęła w podobnym wypadku samochodowym
myślę, że połowa z was podchodziłaby do takich rzeczy inaczej gdyby, któraś z waszych bliskich osób zginęła w podobnym wypadku samochodowym
ale tu znawcy są naprawdę, silnik to silnik i wiecej nie ma nic, co za debile tu komentują! odrazu kawałki człowieka pomyśl baranie!
Gimbusy i analfabeci! W języku polskim nie występuje słowo "tir", zapamiętajcie raz na zawsze! TIR- trucking international route, wyguglujcie jak nie wiecie o co chodzi. Mówi i pisze się ciężarówka. CIĘŻARÓWKA!
@Dominus1996 A co analfabetyzm ma do tego? I jak już taki oficjalny chcesz być to "samochód ciężarowy" albo ciągnik siodłowy/skrzyniowy bo ciężarówka jest tak samo potoczne jak tir buraku.
@up
Ale mu pan powiedział
Ale mu pan powiedział
stanek1235 napisał/a:
szybciej bym powiedzial ze to ktorys z plynow, spryskiwacze, chamulce, olej....
Zdecydowanie chamulce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów