18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Argeusz 2018-02-14, 22:54
Mnie wkurwia, jak pierdolone półmózgi w audi siedzą mi na zderzaku. Taki skurwiel nie wyprzedzi, tylko będzie ci na dupie siedział. Zazwyczaj lekkie naciśnięcie hamulca załatwia sprawę.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
P................m 2018-02-14, 23:42 2
Jakbym był psiarskim to każdą ciężarówkę bym zatrzymywał - nie za blokowanie pasa nawet, bo od tego łatwo się odwołać - ale za przekraczanie prędkości. Chuje nigdzie nie jeżdżą przepisowo, tylko cisną ile mają na ograniczniku, a dowód każdy ma na swojej tarczce Kurwy po kilku mandatach na te parę punktów nauczyłyby się w zabudowanym jechać 50, na zwykłej drodze 70 a na całej reszcie 80 w trymiga
Zgłoś
LukasiKPL 2018-02-15, 1:35
Prosiłem napisał/a:

Jakbym był psiarskim to każdą ciężarówkę bym zatrzymywał - nie za blokowanie pasa nawet, bo od tego łatwo się odwołać - ale za przekraczanie prędkości. Chuje nigdzie nie jeżdżą przepisowo, tylko cisną ile mają na ograniczniku, a dowód każdy ma na swojej tarczce Kurwy po kilku mandatach na te parę punktów nauczyłyby się w zabudowanym jechać 50, na zwykłej drodze 70 a na całej reszcie 80 w trymiga

Ale jak udowodnisz to ze akurat tam gdzie było ograniczenie do 50 zapierdalał 90?
Zreszta jakby Cb czas pracy ograniczał i miałbys do wyboru weekend z rodzina albo zostawienie zestawu z 50km przed domem to tez bys zapierdalał, pewnie nawet na magnesie
Zgłoś
-................- 2018-02-15, 4:19
Norma art. 141 ustawy z dnia 20 maja 1971 r. Kodeks wykroczeń (Dz. U. z 2010 r. Nr 46, poz. 275, z późn. zm.) wprowadza odpowiedzialność za czyn zabroniony polegający na umieszczeniu w miejscu publicznym nieprzyzwoitego ogłoszenia, napisu lub rysunku albo używaniu słów nieprzyzwoitych. Sprawca powyższego wykroczenia podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1500 zł albo karze nagany.
Zgłoś
Płatek 2018-02-15, 9:13 2
@Prosiłem.

Rozumiem, że później wchodziłbyś na sadistica i pisał jak wkurwiają Cię zestawy, ponieważ jadą 70 km/h i ciężko je wyprzedzić?
Zgłoś
Wiewór 2018-02-15, 9:30 4
tarcer123 napisał/a:

Co do wyprzedzania. Ja osobiście nigdy nikomu nie wyjeżdżam pod nos jak leci lewym pasem. Czekam aż jest w miarę pusto i nikt nie będzie musiał gwałtownie hamować.
Może dlatego że jestem człowiekiem poza tym dużo jeżdżę też osobówką i wiem jakie to jest wkurwiające jak lecisz sporo i musisz nagle ostro hamować do ~90.

90? Ile w Polsce może jechać samochód ciężarowy? Jeśli dobrze rozumiem to przekraczasz dopuszczalną prędkość o 10 km/h i JESZCZE wyprzedasz bo jeszcze ci za wolno.
Ile wy byście chcieli zapierdalać tymi tirami, żebyście wreszcie uznali, że jest wystarczająco szybko?

LukasiKPL napisał/a:

Ale jak udowodnisz to ze akurat tam gdzie było ograniczenie do 50 zapierdalał 90?
Zreszta jakby Cb czas pracy ograniczał i miałbys do wyboru weekend z rodzina albo zostawienie zestawu z 50km przed domem to tez bys zapierdalał, pewnie nawet na magnesie

Każdą ciężarówka zapierdala tyle ile pozwala ogranicznik. Zawsze to jest powyżej maksymalnej dopuszczalnej, która wynosi 80.
Ja bym ich jebał właśnie za to.
Nie jest dla mnie argumentem przekraczanie prędkości bo ci się pieszy do rodziny. Jak ci praca nie odpowiada to poszukaj innej. A jak nie to jeździj z poszanowaniem prawa i życia innych na drodze.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
InnyName 2018-02-15, 10:17 2
Cytat:

Każdą ciężarówka zapierdala tyle ile pozwala ogranicznik. Zawsze to jest powyżej maksymalnej dopuszczalnej, która wynosi 80.
Ja bym ich jebał właśnie za to.
Nie jest dla mnie argumentem przekraczanie prędkości bo ci się pieszy do rodziny. Jak ci praca nie odpowiada to poszukaj innej. A jak nie to jeździj z poszanowaniem prawa i życia innych na drodze.

Wiesz że ten ogranicznik jest na km licznikowe? Pojedź sobie za nim z włączonym dobrym gpsem, A POTEM PIERDOL GŁUPOTY.
Karać za to że przekroczył prędkość licznikową o 7km/h, debil, no debil kurwa. Sam pewnie zapierdala swoim skuterem 70km/h. Pierdolony konfident

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Wiewór 2018-02-15, 10:50 3
Cytat:

Pierdolony konfident

Rządnie przestrzegania prawa to donosicielstwo?
Sztandarowy przykład polaczka. Pewnie wynosisz z pracy papier toaletowy, mydło i wykręcasz żarówki w kiblu tłumacząc sobie, że nie kradniesz tylko se wziąłeś bo ci się należy a poza tym to mała strata dla firmy?

-Ernest Hemingway

Zgłoś
cxkiller 2018-02-15, 12:15 3
Festiwal tirowca => Każdy tirowiec, wannabe i synek tirowca się będzie wypowiadał, nie chłopaki?
- 0,5km/h szybciej i dzięki temu biedny tirowiec wróci do domku. O jejku.
- bo my som krule szos jak szczupak jest krulem rybuw

Nie ma co się litować nad tymi baranami, a że jeżdżą jak półmózgi... Polecam zasłyszeć ich rozmowy na CB, bądź parkingach. Sama śmietanka... Nie ma co za wiele wymagać.
Zgłoś
leaf87 2018-02-15, 13:22
O kratka od nawiewu się odbiła. Sorry.

Zagadka!
Zgłoś
tarcer123 2018-02-15, 14:39
Nie będę wdawał się w dalszą dyskusję.

Widzę sami przepisowi i prawilni tutaj siedzą. Szacun.
Zgłoś
P................m 2018-02-16, 1:26 1
@tarcer123
Zdziwiłbyś się, że będąc jebanym anarchistą jeżdżę przepisowo Nie dlatego, że grozi za to mandat (nawet największy możliwy w polskim prawie nie uszczupli mojego budżetu) ani dlatego, że nie potrafię szybko jeździć czy nie mam sprzętu - nawet gównem z silnikiem 1.2 można lecieć 150. Po prostu szanuję swoje życie, które może mi być w dość okrutny sposób odebrane gdy jadąc 100 na skrzyżowaniu wpierdolę się w wymuszającą ciężarówkę, lub zapierdolę pijanego typa na pasach i zamkną mnie w pierdlu . Dlatego tak bardzo nie szanuję kierowców ciężarówek, którzy dla $$$ potrafią poświęcić czyjeś zdrowie lub życie.
Zgłoś
tarcer123 2018-02-16, 13:26
Prosiłem napisał/a:

Dlatego tak bardzo nie szanuję kierowców ciężarówek, którzy dla $$$ potrafią poświęcić czyjeś zdrowie lub życie.

Robisz duży błąd wrzucając wszystkich do jednego worka. Mój kolega uratował durnia z osobowego, gdyby nie przyhamował to ten idiiota rozjebałby się czołowo.

Ja osobówką lubię dość dynamiczną jazdę. Nigdy nie miałem wypadku. Zapierdalanie stówką w zabudowanym uważam za czysty debilizm.
Zgłoś
Wiewór 2018-02-16, 13:44
tarcer123 napisał/a:

Robisz duży błąd wrzucając wszystkich do jednego worka. Mój kolega uratował durnia z osobowego, gdyby nie przyhamował to ten idiiota rozjebałby się czołowo.

Przypomniał mi się taki żart.

-wujku Stalinie dajcie cukierka!
-wypierdalaj.
A mógł zabić!

-Ernest Hemingway

Zgłoś
InnyName 2018-02-16, 15:53
cxkiller napisał/a:

Festiwal tirowca => Każdy tirowiec, wannabe i synek tirowca się będzie wypowiadał, nie chłopaki?
- 0,5km/h szybciej i dzięki temu biedny tirowiec wróci do domku. O jejku.
- bo my som krule szos jak szczupak jest krulem rybuw

Nie ma co się litować nad tymi baranami, a że jeżdżą jak półmózgi... Polecam zasłyszeć ich rozmowy na CB, bądź parkingach. Sama śmietanka... Nie ma co za wiele wymagać.

Nie mam w rodzinie żadnego członka który jeździ ciężarówką, tylko ja w niej mam kat C+E, a nie jeździłem od paru lat.
Tu się akurat kłania wyrozumienie oraz szacunek do innego człowieka, pedale.

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów