📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No wlasnie, piekny pokaz (nie)kultury na drodze. To tylko w Polsce mozliwe, zaden cywilizowany kraj tego nie zna.
Nawet w Rosji lepiej. Rosjo przyjdz!
Nawet w Rosji lepiej. Rosjo przyjdz!
Marze o tym zeby piekna wielka Rosja tutaj przyszla i zrobila porzadek, pierwszy katoli wydam i podkabluje za free.
Przyjemnosc jest bezcenna.
no widzisz a ja marzę o Sadisticu wolnym od trolli, którzy wywołują debilne dyskusje prowokacyjnymi hasłami...
Pytanie do Adminów, czy mogli byście napisać jakiś aneks do tego punktu o nie pisaniu "wypierdalaj" do innych użytkowników. Coś tak "nie dotyczy w stosunku do użytkowników: Smutas, JezusChytrus, Gharotief, etc."... Ja wiem, że nie zniechęci to ich do pisania tych pierdolonych głupot, ale da możliwość ulżenia bólowi dupy kiedy się te wypociny czyta... Ładnie proszę...
Pytanie do Adminów, czy mogli byście napisać jakiś aneks do tego punktu o nie pisaniu "wypierdalaj" do innych użytkowników. Coś tak "nie dotyczy w stosunku do użytkowników: Smutas, JezusChytrus, Gharotief, etc."... Ja wiem, że nie zniechęci to ich do pisania tych pierdolonych głupot, ale da możliwość ulżenia bólowi dupy kiedy się te wypociny czyta... Ładnie proszę...
Jeszcze bardziej pojebani są ci kierowcy, którzy bezmyślnie się do takich tirów dołączają.
Gharotief napisał/a:
Marze o tym zeby piekna wielka Rosja tutaj przyszla i zrobila porzadek, pierwszy katoli wydam i podkabluje za free.
uuu Panowie mamy na sadolu kinder-ateiste I rusofoba o matko
bosko. Katoli byś za free sprzedawał? Ale Ty niegrzeczny jesteś ojejku
Ależ Ty jesteś szokujący taki ekscentryczny taki mądry olaboga
Cytat:
To tylko w Polsce mozliwe, zaden cywilizowany kraj tego nie zna.
Sprawdź tablice na filmiku. Nie są polskie (chuj ,że w Polsce to się dzieje ale samochody mają zagraniczne blachy)
to pewnie ten sam koleś, ale o katolach dobrze mówi, bo to zakała Polski
Wyłączyłem po 4 sekundzie
Bądźmy szczerzy, tiry jeżdżą jak chcą.
Niektóre akcje jeszcze całkiem spoko - niby ciągła, ale kierowca siedzi wysoko i ma mimo wszystko dobrą widoczność. Ale wyprzedzanie na chama, bo większy to może powinno się skończyć wpierdolem i zabraniem uprawnień dożywotnio - debile niech jeżdżą najwyżej na rowerach, wtedy nie powinni nikogo zabić.
Miliony kilometrów z prędkością do 90km/h także to jedyna forma adrenaliny dla nich
A ja jestem za tym, zeby w ramach obywatelskiego prawa, kazdy mogl po takiej akcji przy najblizszej okazji wyciagnac takiego skurwysyna z tira i rozsmarowac go na 4 strony swiata. Tak profilaktycznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów