Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawa jest też okładka płyty Metalliki, Load. Pewien artysta w przypływie weny naprędce sklepał gruchę i zmieszał swoją spermę z krwią.

Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do tego, że Woodstock to samo bydło?
alan10 napisał/a:
Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do tego, że Woodstock to samo bydło?
Od kiedy na Woodstock zaczęło zjeżdżać się bydło, to jest tam bydło (dresy, ćpuny, transowcy...) Dawniej byli sami metale/punki/grungeowcy i było ok.

@BongMan
Hammett, wybierający to zdjęcie na okładkę "Load", był zauroczony pracami Serrano.
Na okładkę "ReLoad" trafiła kolejna kombinacja, tym razem krwi i szczyn.
Hammett, wybierający to zdjęcie na okładkę "Load", był zauroczony pracami Serrano.
Na okładkę "ReLoad" trafiła kolejna kombinacja, tym razem krwi i szczyn.

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
I teraz porównajcie to ze współczesnymi półproduktami z mam faktor. Półprodukty mają mniej-więcej tak: jadę limuzyną do studia, pan Janek daje mi tekst. Potem pani Zosia mówi jak to śpiewać. Wyszło do dupy, ale sztab dźwiękowców wszystko wypucuje. W normalnych zespołach co płyta to przynajmniej 3 historie na granicy absurdu...
PS. Litza to ten koleś od Arki Noego, jakby ktoś słabo w temacie był zorientowany.
PS. Litza to ten koleś od Arki Noego, jakby ktoś słabo w temacie był zorientowany.
@up
W ogóle nie wiem co Ty p🤬lisz, śmierdzielu.
A po drugie co to k🤬a tam są za mordy. Zjazd dziwolągów, kwiat młodzieży do nap🤬lania w polskich szkołach. I te ich k🤬a okrzyki spedalone, znaleźli se k🤬a autorytet. Zboczeńce k🤬a.
W ogóle nie wiem co Ty p🤬lisz, śmierdzielu.
A po drugie co to k🤬a tam są za mordy. Zjazd dziwolągów, kwiat młodzieży do nap🤬lania w polskich szkołach. I te ich k🤬a okrzyki spedalone, znaleźli se k🤬a autorytet. Zboczeńce k🤬a.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie