Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.
Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I dobrze, i chuj. Częściej powinni tych płaskoziemskich przygłupów psami przeganiać. W końcu w świecie medycyny debata na temat reakcji mordy bydła na psie kły nadal trwa! Nie ma dowodu że gościowi to zaszkodziło, a może nawet pomogło, co nie? Życzę tego samego każdemu z tych naukowych analfabetów.
Połowy z tego twojego pierdolenia od rzeczy nie idzie do końca zrozumieć, bo leży składnia i interpunkcja, panie naukowcu.
I bardzo kurwa dobrze. Czekam aż w Polsce wprowadzą obowiązek szczepień, a za odmowę będą pałować.
Ty kurwa debilu .
I bardzo kurwa dobrze. Czekam aż w Polsce wprowadzą obowiązek szczepień, a za odmowę będą pałować.
A może tak wyjaśnisz co dadzą te obowiązkowe szczepienia?
A może tak wyjaśnisz co dadzą te obowiązkowe szczepienia?
To że się epidemia szybciej skończy. Jakbyś nie zauważył dziennie zdycha po 600-700 osób, a to dopiero początek.
To że się epidemia szybciej skończy. Jakbyś nie zauważył dziennie zdycha po 600-700 osób, a to dopiero początek.
Zdychać może to twój stary, w Polsce dziennie setki ludzi umiera bo odebrano im możliwość leczenia, wstrzymano zabiegi w szpitalach, jednostki Policy i strazy zastraszali z głośników społeczeństwo "zostań w domu" i ludzie w tysiącach umierają w domach, za wyjątkiem twojego starego..
Poza tym szczepionka nie eliminuje wirusa tylko chroni przed ciężkim skutkami (w sposób wątpliwy statystycznie) więc kurwa jak się nie boisz to się nie szczepisz a zaszczepiony jest narażony w stopniu niezmiennym bo może się zarazić i zaraża innych. We Francji mają ok 80% zaszczepionych i 200k zachorowań i kurwa co dały szczepienia ano kurwa nic.
Zdychać może to twój stary, w Polsce dziennie setki ludzi umiera bo odebrano im możliwość leczenia, wstrzymano zabiegi w szpitalach, jednostki Policy i strazy zastraszali z głośników społeczeństwo "zostań w domu" i ludzie w tysiącach umierają w domach, za wyjątkiem twojego starego..
przyjdzie kurwo i czas na was, zobaczysz pajacu co to znaczy siła wolnych ludzi.
pierdolona amebo, skoro jestes zaszczepiona to wypierdalaj od tych którzy się szczepić nie chcą. Szczepieni też zarażają, a mając przywileje idzie im to dużo sprawniej. Przez takich tępaków jak wy świat zmienia się w piekło, niech was chuj jasny strzeli
Ale pierdolicie antyszczepy. Ja się zaszczepiłem i gardzę takimi jak Wy, bo przez Was ten cały wirus trwa a PiS wprowadza kolejne tarcze przez co inflacja rośnie. Ruszcie w końcu tymi tępyma łbami. Powinni Was zamknąć w hotelu i zaspawać dopóki nie zdecydujecie się zaszczepić, jak w Chinach.
Ale pierdolicie antyszczepy. Ja się zaszczepiłem i gardzę takimi jak Wy, bo przez Was ten cały wirus trwa a PiS wprowadza kolejne tarcze przez co inflacja rośnie. Ruszcie w końcu tymi tępoma łbami. Powinni Was zamknąć w hotelu i zaspawać dopóki nie zdecydujecie się zaszczepić, jak w Chinach.
Gdybyś użył łba do czegoś więcej niż oddychania może być załapał ile warte są te twoje szczepienia..
Masz tu, 88% zaszczepienia popluacji i co? Ogarnęli temat?
„Decydując w sprawie zamówień szczepionek na COVID-19 rząd Holandii zakłada konieczność podania dwóch dawek przypominających w 2022 r. i kolejnej (łącznie szóstej) dawki w 2023 r. - przekazał parlamentarzystom minister zdrowia Hugo de Jonge."
Zapisz się frajerze na kolejną dawkę już dziś, powróć do normalnosci
Gdybyś użył łba do czegoś więcej niż oddychania może być załapał ile warte są te twoje szczepienia..
Masz tu, 88% zaszczepienia popluacji i co? Ogarnęli temat?
„Decydując w sprawie zamówień szczepionek na COVID-19 rząd Holandii zakłada konieczność podania dwóch dawek przypominających w 2022 r. i kolejnej (łącznie szóstej) dawki w 2023 r. - przekazał parlamentarzystom minister zdrowia Hugo de Jonge."
Zapisz się frajerze na kolejną dawkę już dziś, powróć do normalnosci
Zobaczymy jak bedziesz szczekal jak Cie podłącza pod respirator. Już widziałem takich w TV kozaczków, a później błagali o ratunek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów