Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.
Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wolność słowa i prawa wolności po prostu znikają i tyle
Na drugim filmiku te pedały w rajtuzach i różowych bucikach to też policja?
Nie wiedziałem że to pedały, ale widzę że swój swojego pozna.
Na drugim filmiku te pedały w rajtuzach i różowych bucikach to też policja?
Ormowcy
Nie wiedziałem że to pedały, ale widzę że swój swojego pozna.
Już nie pajacuj, kmieciu. Pewnie sam popierdalasz ubrany jak baba i dlatego się zesrałeś
Ja sie dziwie tym ludziom. Jakby mnie tak ktos potraktowal pala czy poszczul kundlem to moim zyciowym celem stala by sie zemsta i walka z policjia i rzadem. Codziennie planely by radiowoza, komisariaty, a na takie demonstracje chodzil bym uzbrojony w pale, gaz i butelki z benzyna.
Wstawaj, zesrałeś się.
Ja sie dziwie tym ludziom. Jakby mnie tak ktos potraktowal pala czy poszczul kundlem to moim zyciowym celem stala by sie zemsta i walka z policjia i rzadem. Codziennie planely by radiowoza, komisariaty, a na takie demonstracje chodzil bym uzbrojony w pale, gaz i butelki z benzyna.
Pierdolisz takie głupoty, że sam w to niewierzysz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów