Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.
Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie jestem ani anty ani pro szczepieniom. Siebie kiedyś i dzieciaka niedawno zaszczepiłem. Szczepionkami, które działają. Na tyfus, tężec, WZW i takie tam.
Na koronkę jest szcspionka, która NIE UODPARNIA i NIE Z MNIEJSZA WEKTORA TRANSMISJI to co to kurwa za szczepionka.
Teściowa moja po 3 dawkach zdychała tak samo jak ja po żadnej dawce.
Większość z was pewnie nie rozumie, że to zasłona dymna. W imię strachu o własne zdrowie odbiera się nam wolność na wszystkich frontach.
Do tego szczuje się jednych ludzi na drugich. W prostym celu.
Społeczeństwo sklucone wewnętrznie nie weźmie cegieł i nie wyjebie tych "rządzących" z posad. A to dlatego, że prędzej sami sobie się do gardeł dobiorą.
Odbierają wam wolność pod płaszczykiem dbania o was a wy z uśmiechem na ustach zakładacie sobie kajdanki na ręce.
A najzabawniejsze w naszym kraju jest to, jak ludzie którzy walczyli z opresyjną władzą, teraz sami tą wywalczoną wolność w zębach przynoszą tej władzy.
Dziel i rządź.
I bardzo kurwa dobrze. Czekam aż w Polsce wprowadzą obowiązek szczepień, a za odmowę będą pałować.
Sprawdz sobie kraje gdzie wyszczepili ponad 85% społeczeństwa I ile z tych "będziecie bezpieczni " umiera
Nie ma co się kłócić z antyszczepionkowacami. Jak do tej pory nie dotarło to i po dobroci nie dotrze niezależnie od tego, ile razy powtórzy się dany argument. Zakładam, że wszystkimi argumentami już się wymieniliśmy. Teraz pozostaje znaleźć korzyści w obecnej sytuacji. Otóż selekcja naturalna działa -> pogłowie idiotów w kraju się zmniejszy (w końcu to głównie oni umierają) -> PiS nie wygra następnych wyborów (w końcu kto inteligentny na nich głosuje?) -> uda się wybrać lepszy rząd, który będzie rozsądniej walczył z pandemią.
Lewary które tyle o wolności krzyczą chcą ją odbierać jakie to u was naturalne. I już tu nas nie strasz powrotem lewactwa do władzy i walką z pandemią bo wtedy społeczeństwo polskie serio się wkurwi i pokaże co to demonstracja.
A u nas co? W dupie mają obywateli. Masz wypadek, zawał, udar? To zdychaj, twoje miejsce w szpitalu zajmuje jaśniepan, co nie raczył się zaszczepić.
Zdajesz sobie sprawę z tego że część szpitalnych łóżek jest zajęta przez osoby zaszczepione ? Zdajesz prawda?
A gdzie jest unia europejska,gdzie dyskusje w parlamencie odnosnie wolnosci i praworzadnosci.?? Aaaaaaa nie ma bo to francja i tam jest oki nie to co u nas!
Ty, ale Amsterdam to raczej Holandia (Niderlandy) a nie Francja. Poza tym masz racje.
Nie zawiodłem się. Pierydolona banda poyebów z jednej jak i z drugiej strony. Wy jesteście tak spierydoleni ze nie widzicie prawdziwego problemu jaki nas dotyka tylko to wasze zjyebane "szczepić sie" albo "nie szczepić się".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów