18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:26
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Tłuczenie koronasceptyków
C0C0JUMBO • 2022-01-02, 20:15
Amsterdam, protesty przeciwko obecnym planom walki z koronawirusem.

Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
avix213 2022-01-03, 1:30 1
Słabo tych świrów biją ładnie nazwanych koronasceptykami, to po prostu braki edukacji podstawowej powoduje takie zachowanie szura
Zgłoś
liana 2022-01-03, 1:35 1
Coś pięknego z przyjemnością się ogląda gnojenie szurów.
Zgłoś
Psilocke 2022-01-03, 1:43 29
Ależ wy pierdolicie.
Nie jestem ani anty ani pro szczepieniom. Siebie kiedyś i dzieciaka niedawno zaszczepiłem. Szczepionkami, które działają. Na tyfus, tężec, WZW i takie tam.
Na koronkę jest szcspionka, która NIE UODPARNIA i NIE Z MNIEJSZA WEKTORA TRANSMISJI to co to kurwa za szczepionka.
Teściowa moja po 3 dawkach zdychała tak samo jak ja po żadnej dawce.
Większość z was pewnie nie rozumie, że to zasłona dymna. W imię strachu o własne zdrowie odbiera się nam wolność na wszystkich frontach.
Do tego szczuje się jednych ludzi na drugich. W prostym celu.
Społeczeństwo sklucone wewnętrznie nie weźmie cegieł i nie wyjebie tych "rządzących" z posad. A to dlatego, że prędzej sami sobie się do gardeł dobiorą.
Odbierają wam wolność pod płaszczykiem dbania o was a wy z uśmiechem na ustach zakładacie sobie kajdanki na ręce.
A najzabawniejsze w naszym kraju jest to, jak ludzie którzy walczyli z opresyjną władzą, teraz sami tą wywalczoną wolność w zębach przynoszą tej władzy.
Dziel i rządź.
Zgłoś
kalliber1988 2022-01-03, 2:17 9
dEstabil_ napisał/a:

I bardzo kurwa dobrze. Czekam aż w Polsce wprowadzą obowiązek szczepień, a za odmowę będą pałować.

Sprawdz sobie kraje gdzie wyszczepili ponad 85% społeczeństwa I ile z tych "będziecie bezpieczni " umiera
Zgłoś
Owczar1992 2022-01-03, 2:56 1
Przynajmniej coś próbują robić , pokazują że trzeba się liczyc z obywatelami.Nam zrobią zrobią Sylwestra w Zakopanem pobujamy się do Zenka i dalej nas dymaja w dupę a my się jeszcze cieszymy.
Zgłoś
bleblebator1 2022-01-03, 3:45 3
Spalić koszary policyjne wraz z psami służącymi naziolom
Zgłoś
mystery0987 2022-01-03, 4:11
ahahaha, a nie mówiłem XD
Zgłoś
avalanch 2022-01-03, 4:31 3
Ciekawe za ile się znajdzie taki Timothy McVeigh albo Breivik co bez pierdolenia wysadzą jakiś rządowy budynek
Zgłoś
kama3666 2022-01-03, 6:16 1
Jechać z foliarzami
Zgłoś
Janko 2022-01-03, 8:15 2
Wszystkie kurwy i ameby Którym się ta Strona nie podoba niech spierdalają stąd i niech nie robią zamętu dla chuji którzy się chcą szczepić i nie szanują innych chuj im w dupę te kurewskie szczepionki poróżniły cały świat i chujostwo się plemi jebać kurwy Które się na tym Masońskim ścierwie bogacą Kurwy będą kurwami a chuje chujami
Zgłoś
Bialy85 2022-01-03, 8:19 1
Piękny widok.
Zgłoś
Franz-Maurer 2022-01-03, 8:37 12
Justynka99 napisał/a:

Nie ma co się kłócić z antyszczepionkowacami. Jak do tej pory nie dotarło to i po dobroci nie dotrze niezależnie od tego, ile razy powtórzy się dany argument. Zakładam, że wszystkimi argumentami już się wymieniliśmy. Teraz pozostaje znaleźć korzyści w obecnej sytuacji. Otóż selekcja naturalna działa -> pogłowie idiotów w kraju się zmniejszy (w końcu to głównie oni umierają) -> PiS nie wygra następnych wyborów (w końcu kto inteligentny na nich głosuje?) -> uda się wybrać lepszy rząd, który będzie rozsądniej walczył z pandemią.

Lewary które tyle o wolności krzyczą chcą ją odbierać jakie to u was naturalne. I już tu nas nie strasz powrotem lewactwa do władzy i walką z pandemią bo wtedy społeczeństwo polskie serio się wkurwi i pokaże co to demonstracja.
Zgłoś
beanfasola 2022-01-03, 9:11 4
Zgłoś
Masorz 2022-01-03, 9:31 10
Faper Noster napisał/a:

A u nas co? W dupie mają obywateli. Masz wypadek, zawał, udar? To zdychaj, twoje miejsce w szpitalu zajmuje jaśniepan, co nie raczył się zaszczepić.

Zdajesz sobie sprawę z tego że część szpitalnych łóżek jest zajęta przez osoby zaszczepione ? Zdajesz prawda?
Zgłoś
jan0sik1 2022-01-03, 11:02 2
lokal.szczecin napisał/a:

A gdzie jest unia europejska,gdzie dyskusje w parlamencie odnosnie wolnosci i praworzadnosci.?? Aaaaaaa nie ma bo to francja i tam jest oki nie to co u nas!

Ty, ale Amsterdam to raczej Holandia (Niderlandy) a nie Francja. Poza tym masz racje.

Nie zawiodłem się. Pierydolona banda poyebów z jednej jak i z drugiej strony. Wy jesteście tak spierydoleni ze nie widzicie prawdziwego problemu jaki nas dotyka tylko to wasze zjyebane "szczepić sie" albo "nie szczepić się".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem