Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Genialne! Tylko wtedy już lepiej ją zapie**olic po prostu przed klatka na jej monitorowanym osiedlu - po co zatrudniać sie w Uberze i czekać?
Zawsze można założyć maskę i wlać bene pod drzwi wejściowe, domu i spalić wszystkich... Oddalić sie w miejsce gdzie masz jakiś pojazd, polatać kątami, żona potwierdzi, ze spałeś w domku, tablice na mieście "pożyczyć" łoo panie tyle możliwości . Ewentualnie w drodze ze szkoły jej pozbrukiem w łeb rzucić i odjechać... Każdego wyczekasz jeśli masz dużo wolnego czasu. Mi sie jednego cepa, który miał u mnie rachunek udało po 2 latach upolować. Znajomy podchodzil pod autobus 2 razy dziennie, zeby innego ustrzelić i pare tygodni go dostał. Gdyby moje dziecko zostalo tak pobite bym juz siedział w pace...
Te ostatnie 10 strzalow to spokojnie pod prboe zabojstwa podchodzi, w pewnym momencie widac jak bita traci przytomnosc. Debilka i tyle, mam nadzieje ze odpowie przed sadem za to co zrobila, takich smieci trzeba utylizowac z spoleczenstwa. Nie wyobrazam sobie zeby taka patologia tak pobila moje dziecko, poczekalbym w ciemniej bramie i rozwalil takiemu smietnikowi leb siekiera jakby szkola i policja nic nie zrobila.
Popieram w 100%!
Uhuhu grubo. Jakby tak moją córkę pobiła i zobaczyłbym tego typu filmik. Potraktowałbym ja tak samo a nauczycielka dostałaby lepca na pysk konkretnego. W dupie miałbym konsekwencje
Wszyscy doskonale wiemy, że chuja byś tak naprawdę zrobił.
Te ostatnie 10 strzalow to spokojnie pod prboe zabojstwa podchodzi, w pewnym momencie widac jak bita traci przytomnosc. Debilka i tyle, mam nadzieje ze odpowie przed sadem za to co zrobila, takich smieci trzeba utylizowac z spoleczenstwa. Nie wyobrazam sobie zeby taka patologia tak pobila moje dziecko, poczekalbym w ciemniej bramie i rozwalil takiemu smietnikowi leb siekiera jakby szkola i policja nic nie zrobila.
A ja bym ta siekiera zrobił z niej Kadłubka żeby nawet dupy nie mogła podetrzeć i męczyła się całe życie. Chuj w więzienie parę lat za dobre sprawowanie i kwas na jape jeszcze.
na co sie ma kurwa dalej przydać? psą bym później ją rzucił do zadupczenia resztek
Dziwię się, że nikt jej luja porządnego nie zajebał.. Pierdolona znieczulica
A może ta co bije ma brata lub chłopaka którzy przypadkiem są największymi gangusami na dzielni? Widać że reszta się boi zareagować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów