Coś słabo próbowali ją powstrzymać - zabrakło luja ogłuszacza na pusty łeb.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy się tylko do śmieciarki nadają. Zero jakichkolwiek odruchów.
uczniowie tamtejszej szkoły nie mogą reagować w takich sytuacjach z resztą nauczyciel też nie może
Te ostatnie 10 strzalow to spokojnie pod prboe zabojstwa podchodzi, w pewnym momencie widac jak bita traci przytomnosc. Debilka i tyle, mam nadzieje ze odpowie przed sadem za to co zrobila, takich smieci trzeba utylizowac z spoleczenstwa. Nie wyobrazam sobie zeby taka patologia tak pobila moje dziecko, poczekalbym w ciemniej bramie i rozwalil takiemu smietnikowi leb siekiera jakby szkola i policja nic nie zrobila.
xXx5226 napisał/a:
się tylko do śmieciarki nadają. Zero jakichkolwiek odruchów.
Prawidłowa reakcja kobiet. Kobiety się nie biją. W obronie napadniętej powinien stanąć mężczyzna i zakurwić napastnikowi. Nie splami przy tym honoru, po feministyczne gówno używające pięści, mimo posiadania pizdy, kobietą nie jest. Kobietą jest atakowana.
Dziwię się, że nikt jej luja porządnego nie zajebał.. Pierdolona znieczulica
piotrekt1976 napisał/a:
poczekalbym w ciemniej bramie
A co taka Julka mogłaby robić w "ciemnej bramie"?
A jeśli mieszka na nowoczesnym osiedlu z monitoringiem i z domu wychodzi tylko do Ubera?
Rozjebie napisał/a:
A co taka Julka mogłaby robić w "ciemnej bramie"?
A jeśli mieszka na nowoczesnym osiedlu z monitoringiem i z domu wychodzi tylko do Ubera?
dla chcącego nic trudnego - zatrudnił by się w uberze
piotrekt1976 napisał/a:
Te ostatnie 10 strzalow to spokojnie pod prboe zabojstwa podchodzi, w pewnym momencie widac jak bita traci przytomnosc. Debilka i tyle, mam nadzieje ze odpowie przed sadem za to co zrobila, takich smieci trzeba utylizowac z spoleczenstwa. Nie wyobrazam sobie zeby taka patologia tak pobila moje dziecko, poczekalbym w ciemniej bramie i rozwalil takiemu smietnikowi leb siekiera jakby szkola i policja nic nie zrobila.
stary a durny
Piolho1987 napisał/a:
dla chcącego nic trudnego - zatrudnił by się w uberze
Genialne! Tylko wtedy już lepiej ją zapierdolic po prostu przed klatka na jej monitorowanym osiedlu - po co zatrudniać sie w Uberze i czekać?
Może to zwykła zemsta i wcześniej to bita znęcała się fizycznie i psychicznie latami nad napierdalającą ją w łeb? Nie oceniajmy pochopnie...
Śmieszny dźwięk. Jakby kotlety schabowe sąsiad napierdalał młotkiem za ścianą.
Śmieszny dźwięk. Jakby kotlety schabowe sąsiad napierdalał młotkiem za ścianą.
Fajnie jej cyce skaczą
Ależ piękna postępowa szkoła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów