...nauczyć tego, jak być alkoholikiem i psychopatą w dorosłym życiu!
Jebana kurwa, cwany bo do dzieciaka startuje, zapraszam na solo, szybko by został wyjaśniony i przepraszał by na końcu
Za takie zachowanie powinien mieć odebrane prawa rodzicielskie kurwa jedna
Gówno byś zrobił, najwyżej popuścił a później przeprosił i poszedł
Przemoc to najlepszy sposób żeby młodego czegoś nauczyć...
...nauczyć tego, jak być alkoholikiem i psychopatą w dorosłym życiu!
Ale ogolnie radzisz sobie w zyciu pomimo tych przypadlosci?
Jednaka twoja historia nie dotyczy wiekszosci spoleczenstwa.
a to wychowanie to nie było czasem rolą tego tatusia? Najlepiej całe życie siedzieć na kanapie lub w telefonie a potem marudzić że dzieci niewychowane.
Większość z was tutaj to właśnie pomioty takich patusów.
Większość z was ma tutaj naj***ne pod czaszką właśnie dlatego że Grażyn a z Sebą naj***ni doj***li piździe uszy.
W dzieciństwie nikt się wami porządnie nie zajmował i nie wychowywał, więc poczuliście się odrzuceni. a teraz kiedy już jesteście w stanie obsługiwać kompa, próbujecie sobie to rekompensować pozą "sadysty" i prześcigacie się kto jest bardziej ura-bura szef podwóra.
Ale w nocy chlipiecie w poduszki, i zastanawiacie się dlaczego inni potrafią wieść szczęśliwe życie, podczas gdy wy, sfrustrowani i źli na cały świat za to że was odrzucił, musicie zadowolić się oglądaniem sadystycznych filmików
To jest życie!
Mnie oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz.
Jesteś kupą, i jako kupa nadal będziesz musiał żyć.
Kot spokojny, czyli dobrze facet robi.
Kot jak kot. Ma na ludzi wyjebane. Ma byc karma i maja sie nie wpierdalac. A na filmiku mamy typowego wlasciciela kotow
a to wychowanie to nie było czasem rolą tego tatusia? Najlepiej całe życie siedzieć na kanapie lub w telefonie a potem marudzić że dzieci niewychowane.
Większość z was tutaj to właśnie pomioty takich patusów.
Większość z was ma tutaj najebane pod czaszką właśnie dlatego że Grażyn a z Sebą najebani dojebali piździe uszy.
W dzieciństwie nikt się wami porządnie nie zajmował i nie wychowywał, więc poczuliście się odrzuceni. a teraz kiedy już jesteście w stanie obsługiwać kompa, próbujecie sobie to rekompensować pozą "sadysty" i prześcigacie się kto jest bardziej ura-bura szef podwóra.
Ale w nocy chlipiecie w poduszki, i zastanawiacie się dlaczego inni potrafią wieść szczęśliwe życie, podczas gdy wy, sfrustrowani i źli na cały świat za to że was odrzucił, musicie zadowolić się oglądaniem sadystycznych filmików
To jest życie!
Mnie oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz.
Jesteś kupą, i jako kupa nadal będziesz musiał żyć.
jestes takim znawca ze z pewnoscia znasz to autopsii xD
W wolnych chwilach będzie wciągał dzieci do zardzewiałego vana.
Za takie zachowanie powinien mieć odebrane prawa rodzicielskie kurwa jedna
Żyłka ci nie jebla panie testosteron?
Nie wiem co z moich dzieciaków powyrasta ale nie licząc kilku i to łącznie klapsów na etapie jeszcze pampersów ( dużo hałasu i mało bólu) nie było potrzeby i sensu bicia. No ale ja miałem świetnych starych, jestem spokojny i upierdliwy a to mam nadzieję że procentuje. Jak na razie... Przemoc i agresja to porażka wychowawcza.
Dorosłych też uderzasz jak się nie nie możecie dogadać?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów