📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widac ze twoje , marka najezdzcy nawet za granica sie bujasz , wstydz sie....
boskigry napisał/a:
Moje zdjecie z dzisiaj, Chicago.
Nienajlepiej wyszedłeś.
Mając do wyboru samochody mamy dumnie jeździć polskimi wynalazkami rodem z PRL?
żal dupe ściska ze komuś się powiodło?
Napisz może co się dzieje tam w Hameryce na ulicach, kiedy wyjdzie wojsko?
boskigry napisał/a:
...albo ciasne parkowanie.
Moje zdjecie z dzisiaj, Chicago.
A miałem USA za nowoczesny kraj, pełen nowinek technicznych. A tu zdjęcie kiepskiej jakości zrobione chyba klapkiem od Chińczyka.
disturbed666 napisał/a:
żal dupe ściska ze komuś się powiodło?
hehe to to ze wyjechal do Ameryki bo w Polsce sobie nie poradzil to juz znaczy ze sie mu powiodlo ? Smieszne.
poll85 napisał/a:
hehe to to ze wyjechal do Ameryki bo w Polsce sobie nie poradzil to juz znaczy ze sie mu powiodlo ? Smieszne.
znalazł się bohater z hipoteką i średnią krajową i gardłuje "ja se poradził, a patologia za granico nie"
Wy się nie znacie, toż to są te nowoczesne magnetyczne samochody. Koleje już są to teraz auta powstały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów