Tylko niech przestanie pić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Serio chciałbyś? Żona to powinna być dama, którą nosisz na rękach, a nie laska, która wypiła w pubach więcej browarów niż wielki kibol angielskiej drużyny.
Ty będziesz zmieniał pampersy, wstawał w nocy, a ona będzie napierdalała browary.Stary czy Ciebie nie pojebało? Matka mojego dziecka jest abstynentką (ma prawo jazdy) więc z imprezy zawsze prowadzi, do dzieciaka wstanie itp. itd.Zawsze jedno musi być trzeźwe niech to będzie matka tyle w temacie
Panowie...Panowie...
Oczywiście, ze nie! Tytuł to tylko taki "chłyt mtekingowy" (chwyt marketingowy). Pozwólcie żyć!
Mi się marzy Ukrainka o brązowych oczach.
Żeby często mnie przytulała i potrafiła zając się domem jak ta:
Oczywiście, ze nie! Tytuł to tylko taki "chłyt mtekingowy" (chwyt marketingowy). Pozwólcie żyć!
Mi się marzy Ukrainka o brązowych oczach.
Żeby często mnie przytulała i potrafiła zając się domem jak ta:
@Magik2501
Współczuję żony, która zawsze ma być "damą". Znam przynajmniej jedno takie małżeństwo z mojego rocznika które już się rozpadło. To nie ma po prostu prawa bytu.
Współczuję żony, która zawsze ma być "damą". Znam przynajmniej jedno takie małżeństwo z mojego rocznika które już się rozpadło. To nie ma po prostu prawa bytu.
Cytat:
Serio chciałbyś? Żona to powinna być dama, którą nosisz na rękach, a nie laska, która wypiła w pubach więcej browarów niż wielki kibol angielskiej drużyny.
Żona to powinna być damą na salonach..
Matką dla dzieci, kucharką w kuchni
I Kurwą w łóżku....
To jest żona !
hahah:
nwonigers
Data urodzenia: 06 Mar 1924
hahah:
nwonigers
Data urodzenia: 06 Mar 1924
Piwa nie dam, bo ta laska wypiła.
up hahaaha no popatrz. Dane prawdziwe jak orgazmy sashy grey, wiec o co ci chodzi?
Zarob pozniej na take stare
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów