Nagranie z minionego weekendu.
Nagranie z minionego weekendu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chyba cie pojebało, koleś się buja jak jakiś pierdolony rezus, ten chciał przejść to go grzecznie odsunał, a ten dupę pruć zaczyna, to mu wyjebał, to chyba logiczne jest, nie ?
Nie.
chyba cie pojebało, koleś się buja jak jakiś pierdolony rezus, ten chciał przejść to go grzecznie odsunał, a ten dupę pruć zaczyna, to mu wyjebał, to chyba logiczne jest, nie ?
to nie jest samoobrona tylko atak wiec beknie
Widać, że nabuzowany pojeb. Poznałem kilku takich. Psychopaci którzy nie powinni ćwiczyć. Wszystko muszą tłumaczyć na swoją modłę. Mają swój świat. Jeden żonę napierdal, dom regularnie demoluje. Pół miasta potrafi gonić człowieka bo ośmielił się zwrócić mu uwagę.
Mimo to ma powiedzenie - " nie rozumiem ludzi którzy którzy zachowują się agresywnie zamiast pójść na trening".
Nie mniej jednak dalej nie znamy przyczyny. Co powiedział, zrobił kurdupel.
Czesto takich "nabuzowanych" kolesi zatrudniają w klubach (przynajmniej dawniej). Czasami przekraczali granicę, ale czasami człowiek się cieszył z ich akcji, jak jakiś wiejski burak przyszedł i chamsko/upokarzająco zaczepipł normalnych porządnych chłopaków w obecnosci ich dziewczyn . Serio nie ma nic piękniejszego niż półprzytomny pojeb z rozjebaną na 3cm wargą po ostrym wppierdolu z otwartej ręki (bo z zamkniętej trzeba by kopać grób)
poczytajcie o tej sprawie bo się ośmieszać. typ cały wieczór zgrywał cwaniak i używał rasistowskich haseł. w końcu przyszła kryska na matyska. zaraz po tym ujawniła się jego była żona i opowiedziała o tym jak znęcał się nad nią przez lata
Kierowca autobusu przyszedł i mówił, że biletu nie skasował. Dobrze mu tak, jebany złodziej, pedofil, rasista.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów