📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wydaje mi się,że mimo chujni jaka wtedy była w kraju to ludzie bardziej życzliwi i uczynni byli wobec siebie,taki jakby jeden naród.
Henryk_Kwinto napisał/a:
I po chuj to propagandowe gówno!!!??? Za 2 lata od tych epickich i uroczych scen sami bohaterowie zaczną strzelać do mojego Ojca... bo poszedł zwyczajnie do roboty ale przechodził niewłaściwą ulicą.
Państwo było w chuj nieudolne a każdą nieudolność zakrywało pozornym działaniem wojska
Może to i osobiste z mojej strony ale Jebnij się chłopie w łeb.
Nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie.
Kiedyś to były zimy, czekaliśmy na mróz, a wiedzieliśmy że będzie, bo wtedy drogie dzieci, kiedy się paliło węglem brunatnym była pewność że piec nie wydoli, rozjebie kaloryfery w szkole i będzie wolne. ...To były czasy, teraz -1 i wielkie ja waj...
Kiedyś to było, Śniegu najebąło to pod przymusem czy nie wszyscy go odgarniali, a teraz to ledwo -2 i śniegu leży parę centymetrów i miasta sparaliżowane. Drogowcy wiecznie zaskoczeni. Pługi/piaskarki z dopiero są dwa dni po fakcie jebiąc solą/piaskiem na gołe już ulice. Dramaty na wioskach bo ludzie marudzą że to śnieżyca, czy powódź, czy burza ale dalej w swoich lepiankach mieszkają zamiast do miasta się przeprowadzić.
Pierdolić zimę i śnieg. Dla mnie cały rok może być lato z wiosną na zmianę.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Banerr ! to jest dobry materiał! Nie to co stulejarskie filmiki halmana z motorynkami!
specjalnie dla ciebie;
hel napisał/a:
wiesz że nie każdy jest tak kurwa piękny jak ty? popierdolony jesteś synek trochę
Może i trochę popierdolony jestem, ale przynajmniej mam rodziców różnych płci, twoi to pewnie mili panowie, sam też pewnie wyglądasz jak przez okno.
W dzisiejszych czasach są kraje które posiadają taką technologię umożliwiające zmianę pogody, się nie zdziwcie jak zobaczycie śnieg latem, Ja raz się zdziwiłem siedząc z koleżką gramy w NFS'a U2 otwieramy okno, a tu śnieg pada w środku lata przez minutę lub dwie z resztą każdy widział to co widział. Jodek srebra to to nie był, chyba...
Nikt_nie napisał/a:
Ja jebie, pielęgniarka z 0:27 to chyba jakiś tranzystor, za chuja nie potrafię dojrzeć w tym osobniku kobiety :/
Bo to kurwa siostra Basen XD
u nas państwo z dykty zamarza przy -4 przy minus 30 dzieki politykom wszelkiej maści przestaniemy istnieć.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów