📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
1979 luty- wtedy się urodziłem......
Ja jebie, pielęgniarka z 0:27 to chyba jakiś tranzystor, za chuja nie potrafię dojrzeć w tym osobniku kobiety :/
Nikt_nie napisał/a:
Ja jebie, pielęgniarka z 0:27 to chyba jakiś tranzystor, za chuja nie potrafię dojrzeć w tym osobniku kobiety :/
wiesz że nie każdy jest tak kurwa piękny jak ty? popierdolony jesteś synek trochę
Daniel01 napisał/a:
1979 luty- wtedy się urodziłem......
beny561 napisał/a:
A ja marcu he
A ja wtedy chodziłem do podstawówki i miałem radochę, bo ferie się przedłużyły.
Nikt_nie napisał/a:
Ja jebie, pielęgniarka z 0:27 to chyba jakiś tranzystor, za ch*ja nie potrafię dojrzeć w tym osobniku kobiety :/
To moja teściowa ...
hel napisał/a:
wiesz że nie każdy jest tak kurwa piękny jak ty? popierdolony jesteś synek trochę
w sedno
Banerr ! to jest dobry materiał! Nie to co stulejarskie filmiki halmana z motorynkami!
No i na chuj nam taka zima. Mowisz jak o jakims przepadłym skarbie
I po chuj to propagandowe gówno!!!??? Za 2 lata od tych epickich i uroczych scen sami bohaterowie zaczną strzelać do mojego Ojca... bo poszedł zwyczajnie do roboty ale przechodził niewłaściwą ulicą.
Państwo było w chuj nieudolne a każdą nieudolność zakrywało pozornym działaniem wojska
Może to i osobiste z mojej strony ale Jebnij się chłopie w łeb.
Państwo było w chuj nieudolne a każdą nieudolność zakrywało pozornym działaniem wojska
Może to i osobiste z mojej strony ale Jebnij się chłopie w łeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów