"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
chyba komuś dopiero internety podłączyli, ten filmik to już strażnik Teksasu na dyskietkach przynosił
Widzisz otóż nie! Angel (mod) znalazł perpettum mobile na sadolu, otóż jak mu się nudzi to przegląda początki historii sadola jak znajdzie jakiś filmik który mu się podobał, to go kopiuje (lub nawet nie bo on już jest w archiwum serwerów ) wrzuca do poczekalni z podmienionym tytułem i opisem i vuala gotowe, a narybek (świeżaki) oblewają go złotym deszczem (bez skojarzeń- chodzi o wirtualne piwa, po których nawet kaca nie ma).
Widzisz otóż nie! Angel (mod) znalazł perpettum mobile na sadolu, otóż jak mu się nudzi to przegląda początki historii sadola jak znajdzie jakiś filmik który mu się podobał, to go kopiuje (lub nawet nie bo on już jest w archiwum serwerów ) wrzuca do poczekalni z podmienionym tytułem i opisem i vuala gotowe, a narybek (świeżaki) oblewają go złotym deszczem (bez skojarzeń- chodzi o wirtualne piwa, po których nawet kaca nie ma).
Perpetuum mobile i voila.
Widzę, że administracja forum to straszne dzieciaki. Skasowali mi post jako "nie wnoszący nic do tematu".
Angel, wrzutka jest starsza od węgla, bądź mężczyzną a nie cipą w rurkach i przyjmij krytykę z godnością.
Ten post też pewnie poleci jak tylko "moderator" odpali piec a bym się nie zdziwił jak dostanę bana.
Angel, wrzutka jest starsza od węgla, bądź mężczyzną a nie cipą w rurkach i przyjmij krytykę z godnością.
O jakiej krytyce ty mówisz bo nie mam pojęcia. Jak coś było to zgłoś duplikat, temat poleci do było i po sprawie.
Na forum pojawiają się zarówno nowe materiały jak i stare, pojawiają się tematy z filmikami które już faktycznie były ale zostały wrzucone bezpośrednio z YT a potem zostały usunięty z YT - 3/4 filmików wrzucanych bezpośrednio nie wiedząc czemu znikają z YT.
Jeżeli masz problem że coś jest stare to już twój problem a nie mój.
Dodam jedynie że ja nie kasowałem tobie żadnego twojego wpisu i nawet nie chce mi się sprawdzać co on zawierał.
Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. W tym celu powstała opcja raportowania znalezionych dubli - Zgłoś duplikat.
sadistic.pl/regulamin.htm .