📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co ci ludzie mają z tymi lewymi pasami?
Za 500 km będę skręcać w lewo, lepiej już zacznę się lewym wlec.
Za 200 m mam zjechać w prawo, mam jeszcze czas lewym wyprzedzić kilka pojazdów.
Za 500 km będę skręcać w lewo, lepiej już zacznę się lewym wlec.
Za 200 m mam zjechać w prawo, mam jeszcze czas lewym wyprzedzić kilka pojazdów.
W ogóle w drugą stronę chciał jechać
Sprawca chyba jednak skręcił. Koziołkuje pojazd jadący prawidłowo swoim pasem.
Ale wiesz ze dachuje nie ten co zjeżdżał... tylko dachuje nie winny SUV, który dostał od tamtego zjeżdzającego, ktory zastosowal na nim manewr policyjny
Jeśli ktoś chce zjechać z autostrady/ekspresówki to lepiej żeby odpowiednio wcześniej zajął prawy pas bo w ostatniej chwili to może nie znaleźć miejsca ponieważ przy zjazdach ruch może się zagęszczać, żeby wiedzieć kiedy zająć taki prawy pas i niestety jechać wolniej za tirami, to wystarczy patrzeć na tablice które mówią za ile jest zjazd, 1000 m to już taki ostatni dzwonek.
Zwróćcie uwagę na wysokość zamontowania tablic. Tiry mają jechać prawym pasem i nie ma innej kurwa opcji
Żebyście mnie źle nie zrozumieli, on i tak będzie czekał na magazyniera, który dłubie w nosie, a od mojej decyzji zależy los dużej inwestycji.
Te światy nie powinny się przenikać, bo obydwie strony mają do siebie żal i pretensje. Kiedyś był sprawiedliwy podział na panów i pospólstwo, a teraz jest jakiś taki bałagan. Mam nadzieję, że tylko chwilowy.
Jak jadę swoim G63 na spotkanie, od którego zależy budowa 300 mieszkań, to nie mogę być hamowany przez ciecia, co wozi żarcie do Biedronki.
Żebyście mnie źle nie zrozumieli, on i tak będzie czekał na magazyniera, który dłubie w nosie, a od mojej decyzji zależy los dużej inwestycji.
Te światy nie powinny się przenikać, bo obydwie strony mają do siebie żal i pretensje. Kiedyś był sprawiedliwy podział na panów i pospólstwo, a teraz jest jakiś taki bałagan. Mam nadzieję, że tylko chwilowy.
smc napisał/a:
Tiry na tory.
Jak jadę swoim G63 na spotkanie, od którego zależy budowa 300 mieszkań, to nie mogę być hamowany przez ciecia, co wozi żarcie do Biedronki.
Wstawaj, zesrałeś się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów