Czyli upokarzanie pijanych śpiochów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
balls of steal lepsze ale i tak za beke z Pancho zawsze piwko
"To co sadole lubią najbardziej.
Czyli upokarzanie pijanych śpiochów"
Chyba nie jestem "sadolem" bo najbardziej lubię dobrze pojeść, napić się piwka(czasami wódeczki) poruchać porządnie i dobrze się wyspać.
Ale co ja tam wiem...
Czyli upokarzanie pijanych śpiochów"
Chyba nie jestem "sadolem" bo najbardziej lubię dobrze pojeść, napić się piwka(czasami wódeczki) poruchać porządnie i dobrze się wyspać.
Ale co ja tam wiem...
@up
Chuj mnie obchodzi kim jesteś i co lubisz.
Chuj mnie obchodzi kim jesteś i co lubisz.
@up
Idź budzić pijanych śpiochów "sadolu".
Idź budzić pijanych śpiochów "sadolu".
@up
Idz się napij wódeczki i porządnie poruchaj "sadolu"
Idz się napij wódeczki i porządnie poruchaj "sadolu"
@up
No właśnie nie jestem "sadolem" co z twojej definicji wynika.
(dzięki Bogu).
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
No właśnie nie jestem "sadolem" co z twojej definicji wynika.
(dzięki Bogu).
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
@up
Wzajemnie, pozdrawiam.
Wzajemnie, pozdrawiam.
Voorhees, Gabe Newell?
Kurwa, jak to ktoś napisał - kiedyś się piło spokojnie w towarzystwie i wszystkie pojebane rzeczy nie opuszczały towarzystwa. A teraz to Cię kurwa nakręcą i masz zjebane życie >_>. Very, kurwa, funny.
Kurwa, jak to ktoś napisał - kiedyś się piło spokojnie w towarzystwie i wszystkie pojebane rzeczy nie opuszczały towarzystwa. A teraz to Cię kurwa nakręcą i masz zjebane życie >_>. Very, kurwa, funny.
Koleś musi być niezłym idiotą, wiedząc, że ma takich "miłych" kumpli, a mimo to nakurwia się jak świniak...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów