📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
niekiedy sie trzyma w lodowce, jak sa umyte i gotowe do przygotowania.
Filimik 0/10
Filimik 0/10
to chyba jest aluzja do wiecznie młodego Andrzeja Leppera
Stary dziad kiełbasiany z braku jaj przerzuca kartofelki... A tak swoja drogą, kto trzyma w lodówce ziemniaki? Może z braku żarcia maja wypełnić pustą przestrzeń?
porycie !!
co za kretyn wpada na takie rzeczy...
grunt to mieć dystans do samego siebie.
Tak jak napisal matt_crew to raz, dwa: ziemniaki umyte trzyma sie w lodowce poniewaz temperatura ktora jest w lodowce przedluza ich tzw 'termin waznosci' ;]
to jest Zbigniew Hołdys
Jak ktoś trzyma w lodówce ziemniaki w skórce które mogą leżeć miesiącami przy wysokiej temperaturze to powiem tyle... jest D.E.B.I.L.E.M ale się nie dziwie w mieście żadnego pojęcia ludzie nie mają... kiedyś polewałem z elo jp dresika który grilla odpalał, samymi zapałkami węgiel próbował podpalić i ile się naprzeklinał czemu nie chce się palić
werkoz napisał/a:
Aniołek robi mu twist laskę.
dupskiem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów