Tym razem się udało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tym razem się udało
Idealne do pilnowania włoskich i greckich plaż przed inżynierami z Afryki
I gdzie są teraz te wszystkie pieskojebliwe sadolowe pizdeczki? Nadal życie pchlarzy ponad ludzkie?
liżą się po jajach jak te kundle.
pytolsky napisał/a:
I gdzie są teraz te wszystkie pieskojebliwe sadolowe pizdeczki? Nadal życie pchlarzy ponad ludzkie?
No jasne że tak, szkoda że gnoja żywcem nie wpierdoliły
pytolsky napisał/a:
z psem o jakimś ludzkim imieniu typu Antek czy Maciek u behawiorysty bo przecież kurwa dzisiaj "socjalizowanie", a pojutrze pies ma kurwa solarium
o ja pierdole! Ile smalcu by z tych kundli się wytopiło...
Czasami mam przy sobie nóż turystyczny. Zadźgałbym te wszystkie kurwy co do jednego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów