📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Minus 100 kredytów społecznych i degradacja do poziomu jaszczurki, a cała rodzina będzie dożywotnio zamiatać ulice.
Niezła bida u ciongów, skoro nie stać niektórych na własny komputer i kafejki jeszcze funkcjonują. Chyba, że to jakieś lokalne e-rozgrywki o michę ryżu...
To kafejki internetowe dalej istnieja? :o
W Korei Płd takie kafejki są na porządku dziennym a to najbardziej rozwinięty kraj na świecie.
baronturbina napisał/a:
Tu nie ma śmiechu. Jak kiedyś robiłem fizycznie.. na 6 rano… z kumplem grałem w minecraft do 4 rano. Miałem to samo co chinol. Jaki z tego morał… nie pracować fizycznie…
Spędziłem w grach wg statystyk które są dostępne, kilkadziesiąt grubych tysięcy godzin życia, nigdy nie uszkodziłem żadnego sprzętu mimo, że mam problemy z agresją. Po prostu niszczenie swoich własnych rzeczy jest wbrew logice. Po za tym, jestem biedny i nie stać byłoby mnie na nowy monitor.
ratford napisał/a:
Spędziłem w grach wg statystyk które są dostępne, kilkadziesiąt grubych tysięcy godzin życia, nigdy nie uszkodziłem żadnego sprzętu mimo, że mam problemy z agresją. Po prostu niszczenie swoich własnych rzeczy jest wbrew logice. Po za tym, jestem biedny i nie stać byłoby mnie na nowy monitor.
Dlatego zawsze miałem na biurku 3 tależe. Monitor cały a jebnięcie ładne. Tylko jeden szczegół. ..komputer od rodziców nadal jest ich nie twoją własnością. Psujesz swoje rzeczy jak na nie zarobisz i sam kupisz, w innym wypadku cudze.
Przypomniało mu się, że ma żądanie domowe do odrobienia.
Baronessa napisał/a:
Niezła bida u ciongów, skoro nie stać niektórych na własny komputer i kafejki jeszcze funkcjonują. Chyba, że to jakieś lokalne e-rozgrywki o michę ryżu...
U nich kafejki są po prostu modne. W telewizji lecą mecze z warcrafta a na weekend idą z kumplami do kafejek wspólnie popykać w gierki. U nas dla kontrprzykładu większość społeczeństwa przy sobocie leży zajebana w pizdu tanią czystą wódą. Ty zapewne też więc nie wydaje mi się żebyś był w moralnej opozycji do oceniania azjatów, ich meczy za miskę ryżu ani "jeszcze funkcjonujących" kafejek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów