18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
edek_kotek 2020-01-14, 9:48 14
Kiedyś pomyliłam zjazdy, przez chwilę miałam ochotę cofać ale ... ale zdrowy rozsądek wygrał. Do następnego zjazdu było 10km i drugie tyle z powrotem. Stracone 20 minut, i potencjalnie oszczędzone życie
Zgłoś
nynek345 2020-01-14, 9:54 5
O chuj, oszczędził te cenne litry benzyny, a zapewne stracił/straci prawko (przynajmniej mam taką nadzieję). Warto było!
Zgłoś
sirapacz 2020-01-14, 9:57 10
Mam nadzieję, ze kierowcę tego dostarczaka trafią i odbiorą pj. On nie stał próbując wybrnąć z problemu tylko jechał jak gdyby nigdy nic po LEWYM pasie, gdzie najszybciej poruszają się samochody... makabra.
9 grudnia podobnie:
Peugeot i citroen zderzyły się w poniedziałek rano na obwodnicy Nysy w ciągu drogi krajowej nr 41. Dwie osoby są poszkodowane. Jeden z samochodów jechał pod prąd.
Informacja o zderzeniu dwóch samochodów dotarła o służb ratunkowych w poniedziałek około godziny 9.00. Na obwodnicy Nysy, pomiędzy Hanuszowem a Wyszkowem Śląskim, peugeot zderzył się z citroenem.

Jak wynika z naszych pierwszych ustaleń, jadąca peugeotem od strony Prudnika kobieta, zawróciła na drodze jednokierunkowej i pojechała pod prąd, a po chwili zderzyła się z prawidłowo jadącym citroenem - mówi aspirant Magdalena Skrętkowicz z Komendy Powiatowej Policji w Nysie.

Poszkodowane zostały dwie osoby. Załogi karetek pogotowia udzielają im pomocy. Na miejscu są też strażacy z JRG Nysa oraz OSP Rusocin.
Zgłoś
b................3 2020-01-14, 11:42 23
Jak dla mnie za takie coś powinien iść do więzienia. Jest to w pewnym sensie gorsze niż np wyprzedzanie w rejonie przejścia dla pieszych.
Zgłoś
~Velture 2020-01-14, 11:58 7
bakus1233 napisał/a:

Jak dla mnie za takie coś powinien iść do więzienia. Jest to w pewnym sensie gorsze niż np wyprzedzanie w rejonie przejścia dla pieszych.

Teoretycznie:

Art . 174. Sprowadzenie bezpośredniego niebezpieczeństwa katastrofy w ruchu
§ 1. Kto sprowadza bezpośrednie niebezpieczeństwo katastrofy w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
§ 2. Jeżeli sprawca działa nieumyślnie,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
dżuma 2020-01-14, 12:16 4
edek_kotek napisał/a:

Kiedyś pomyliłam zjazdy, przez chwilę miałam ochotę cofać ale ... ale zdrowy rozsądek wygrał. Do następnego zjazdu było 10km i drugie tyle z powrotem. Stracone 20 minut, i potencjalnie oszczędzone życie

Jak kurwa można pomylić zjazdy na eskpresówkę i wjechać pod prąd ????
Zgłoś
sirapacz 2020-01-14, 12:33 2
jak masz dwukierunkową przechodzącą we wjazd w prawo i zjazd w lewo i masz zaćmienie umysłowe, gdy wydaje ci się, że jedziesz po jednokierunkowej dwupasmowej i zmieniasz pas na lewy.

Tak sobie to wyobrażam bo nie chce mi się wierzyć, że zawodowy kierowca takim dużym klockiem by próbował zawracać na ekspresówce z powodu pominięcia zjazdu.
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-01-14, 12:37 12
Jedyne co mnie zastanawia w tych nagraniach, to dlaczego te downy zapierdalają "szybkim pasem". Jak już im tak zależy, to "mogliby" jechać pasem awaryjnym 40 km/h na 3. biegu na włączonych światłach awaryjnych i nie stwarzaliby takiego zagrożenia.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
kigam 2020-01-14, 12:39 3
Są dwa wyjścia na to co się dzieje ostatnio na drogach:
1. Albo mamy więcej baranów nie znających znaków i przepisów ruchu drogowego.
albo
2. Coraz więcej osób kupują kamery i wrzuca takie akcje do internetów.

Przecież w ostatnim czasie to jest jakaś plaga takich pseudo kierowców.

Co prawda sam raz wjechałem pod prąd, ale to zarządca drogi nie zerwał żółtych linnii z jezdni i prowadziły one na przeciwległy pas ruchu. I to był błąd w oznaczeniu... ale to co się wyprawia teraz to strach jechać....
Zgłoś
Garnki_za_zeta 2020-01-14, 12:45 6
dżuma napisał/a:

Jak kurwa można pomylić zjazdy na eskpresówkę i wjechać pod prąd ????

Po 1. Pomylić się zawsze można. Tak ciężko to zrozumieć? Nie wiem kurwa, może jadę pierwszy raz daną trasą, jest chujowa pogoda, pada, słabo widać oznakowanie, może nawigacja dała dupy, zapominam, o jaki konkretny zjazd chodziło znajomemu/klientowi, do którego jadę, itp. Tyle możliwości.

Po 2. Gdzie debilu jest napisane, że ona pod prąd wjechała?
Zgłoś
w................y 2020-01-14, 13:05 2
sirapacz napisał/a:

Mam nadzieję, ze kierowcę tego dostarczaka trafią i odbiorą pj. On nie stał próbując wybrnąć z problemu tylko jechał jak gdyby nigdy nic po LEWYM pasie, gdzie najszybciej poruszają się samochody... makabra.
9 grudnia podobnie:
Peugeot i citroen zderzyły się w poniedziałek rano na obwodnicy Nysy w ciągu drogi krajowej nr 41. Dwie osoby są poszkodowane. Jeden z samochodów jechał pod prąd.
Informacja o zderzeniu dwóch samochodów dotarła o służb ratunkowych w poniedziałek około godziny 9.00. Na obwodnicy Nysy, pomiędzy Hanuszowem a Wyszkowem Śląskim, peugeot zderzył się z citroenem.
Jak wynika z naszych pierwszych ustaleń, jadąca peugeotem od strony Prudnika kobieta, zawróciła na drodze jednokierunkowej i pojechała pod prąd, a po chwili zderzyła się z prawidłowo jadącym citroenem - mówi aspirant Magdalena Skrętkowicz z Komendy Powiatowej Policji w Nysie.
Poszkodowane zostały dwie osoby. Załogi karetek pogotowia udzielają im pomocy. Na miejscu są też strażacy z JRG Nysa oraz OSP Rusocin.

Kobieta i wszystko jasne.
Zgłoś
lewanmich1 2020-01-14, 13:08 4
Parę tygodni temu miałem podobną sytuację na S7, kawałek za Ostródą w kierunku Gdańska. Zjechałem na pierwszym zjeździe i dochodziłem do siebie przez pół godziny. Jechałem z całą rodziną. Nie chciałbym nigdy więcej znaleźć się w takiej sytuacji.

Michał L.
Zgłoś
czerczil 2020-01-14, 13:36 5
takiego kogos kto jedzie z premedytacja pod prad, powinno sie zatrzymac i srogo wpierdolic, lacznie z polamaniem rak zeby juz wiecej nie trzymal kierownicy w reku.
Zgłoś
vass 2020-01-14, 14:02 2
Powiem krótko, co za chuj, jedzie pod prąd na czołówkę i nawet nie zwolnił, wyrwać chwasta .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów