Ciężki upadek.
Ciężki upadek.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak bank w chinach zabiera ci wszystko oszczędności z banku + niedostajesz obecnej wypłaty za wcześniejszy miesiąc.
Banku Chin w Henan, który deklaruje, że oszczędności ludzi w ich oddziale są teraz „produktami inwestycyjnymi” i nie można ich wycofać
To teraz dopiero wzrośnie fala zabójstw
wykop.pl/link/6741441/koniec-chinskiego-snu
Tak jak pisałem wcześniej tych wypadków będzie teraz dużo
Jak bank w chinach zabiera ci wszystko oszczędności z banku + niedostajesz obecnej wypłaty za wcześniejszy miesiąc.
To teraz dopiero wzrośnie fala zabójstw
Trzeba być skończonym debilem żeby trzymać oszczędności w banku - jak nie umiesz dbać o swoją własność to nie zasługujesz żeby ją posiadać.
Trzeba być skończonym debilem żeby trzymać oszczędności w banku - jak nie umiesz dbać o swoją własność to nie zasługujesz żeby ją posiadać.
Wiesz jak pieniądz straci na ważności to i trzymanie go w domu chuja da.
Najlepiej trzymać w jakimś złożu albo posiadłości tyle że z posiadłością to też różnie bywa.
Lol, sam to kurwa geniuszu wydedukowales?? umiejętne zbudowanie portfela oszczędnościowego to min +30% kapitału rocznie. A ten idiota w skarpecie trzyma najgłupszy post miesiąca
Lol, sam to kurwa geniuszu wydedukowales?? umiejętne zbudowanie portfela oszczędnościowego to min +30% kapitału rocznie. A ten idiota w skarpecie trzyma najgłupszy post miesiąca
te 30% rocznie to zaraz będzie mniej niż inflacja inwestorze, a twój guru to pewnie trader24
te 30% rocznie to zaraz będzie mniej niż inflacja inwestorze, a twój guru to pewnie trader24
Jaki % zwrotu ma skarpeta przypomnij inwestorze?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów