Napierdolony Panasewicz na koncercie Lato z radiem 2014
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
to nie zmęczenie, oczy ma jak 5zł - koka.
Dwa razy widziałem ich koncert i więcej nie zmarnuje na to czasu. Raz był tak nawalony że nawet w czasie koncertu nie odpuszczał chlaniał. W pewnym momencie albo mu się gdzieś zasnęło albo już miał dość bo przez 15 minut był sam instrumental, a przed samym zniknięciem to już nie było śpiewanie a bełkot. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym" On już się na to spóźnił :/
Jaki najebany, wali mu koksem z oczu na kilometr.
@UP......nastukany jak petarda i dochlany do kompletu dziwne, że tym razem nie pokazał pindola i nie zaczął szczać na podjaraną publikę. Niedługo będzie za darmo udawał, że jest na koncercie.
Panasewicz fajny gość. Każdemu zdarza się przesadzić z koksem albo z chlaniem. Legenda może więcej.
Lady Prank
Nic nowego, Lady Pank miało swoje akcje.
On już się nie nadaje do śpiewania, nieważne czy najebany. Głos ma zryty, dźwięków nie wyciąga, męczy się. Powinni przestroić gitary o ton albo półton niżej, to by mu się łatwiej śpiewało. Ale chyba od tego chlania przestali myśleć.
On już się nie nadaje do śpiewania, nieważne czy najebany. Głos ma zryty, dźwięków nie wyciąga, męczy się. Powinni przestroić gitary o ton albo półton niżej, to by mu się łatwiej śpiewało. Ale chyba od tego chlania przestali myśleć.
Znacie gamonie hasło sex drugs & rock n roll,to idealny przykład,5 świń w przyczepie,torba kokolino i wiadro wódki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów