📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tania zjebana ustawka na tiktonga a plebs sie tu jara
Pojebany to był twoj stary że sie skusił na taką maciorę i cię zrobił
modified1 napisał/a:
Nie. Pojebany jest ten stary pierdziel co mu się sporo odkleiło w głowie. Powinien dostać wpierdol, albo dzwonić od buta po psy. Typowi się coś ujebało że z niego Pan i władca tego asfaltu ;d
Brawo dla dziadka, tacy jak ta motopizda crossowa jeździ wyjąc niemiłosiernie i wkurza wszystkich wokoło.
Młody o dziwo zareagował prawidłowo. Nice myślałem że będzie zupełnie n odwrót.
Bardziej wkurwiaja mnie atencjusze co strzelaja wydechami. Dziwne ze ludziom po nockach i z małymi dziećmi to nie przeszkadza...
Mieszkam przy głównej ulicy i nie ma dnia by jakiś zjeb na moto czy w furmance z głośnym wydechem nie pierdział pod oknem.
Ci w premium furach specjalnie włączają tryb sportowy by sobie siurka powiększyć, a motopizdy pałują na wys. obrotach jak by im ktoś krzywdę zrobił i chcieli się odgryźć.
Ci w premium furach specjalnie włączają tryb sportowy by sobie siurka powiększyć, a motopizdy pałują na wys. obrotach jak by im ktoś krzywdę zrobił i chcieli się odgryźć.
Zwłaszcza że ta pierdziawka jest niedopuszczona do ruchu po publicznych drogach. Niech wypierdala do piaskownicy.
Yakuza92 napisał/a:
Bardziej wkurwiaja mnie atencjusze co strzelaja wydechami. Dziwne ze ludziom po nockach i z małymi dziećmi to nie przeszkadza...
Skąd pomysł ze nie przeszkdza? Gwarantuje ze 100%, czyt wszystkich wkurwiaja niemiłosiernie - znam to po sobie. Zajebałbym, ale co zrobisz, będe latać za każdym jednym który przygazuje i za 2 sekundy już go nie widzę?
psotny_fiutek napisał/a:
Dobrze gadasz.
Coś ci to mówi gówniarzu ?
twój stary sie powiesił na takiej ?
bleblebator1 napisał/a:
Szczerze mówiąc to też mnie wkurwiaja pierdziawki z prostym przelotem. Gówno to jedzie a hałasu robi na kilometry
bo to młodzi przyszli kierowcy hondy 1,3
Zdzisław napisał/a:
Dziadek po takiej akcji w moja stronę dostał by takiego gonga że zapomniał by emerytury pobrać w tym miesiącu
Dlatego najlepsza na moto pizdy jest sznurek. Ten dźwięk przewracającego się motorka i łomot bezcenny
Porozwieszać żyłeczki i szybko przestaną napierdalać wam pod domami. Najciekawsze jest to, że te kurwy zawsze pierdzą z dala od własnych domów.
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Tania zjebana ustawka na tiktonga a plebs sie tu jara
Nie no rozumiem że jak sobie jedziesz i ktoś sie w Ciebie wpierdala z gałęzią i takim pierdoleniem to jeszcze ściągasz gacie i się wypinasz. Weź nie wychodź z tej piwnicy co komentarze piszesz bo rozjebany jesteś jak pół tych sadoli co spierdolonego i odklejonego dziada broni.
Wszyscy co tu piszą, że pizdziki pierdzą mają racje ale i tak macie nasrane. Świat tak nie działa jak byście chcieli.. mam ściągać każdego z motoru bo głośno? Mieszkam kurwa przy ulicy. Musiał bym drugi etat na to wsiąść. Ale na wsi jak nap*erdalają krajzegą albo innym gównem o 6 rano to jest to praca xddd wtedy hałas nie przeszkadza ani troszkę.. yebac was wszystkich xd
"To przyjdź i powiedz".
Głuche biedactwo nie wiedziało, że głośno, ale argumenty usłyszy. Ta...
Kijem w przednie koło hołotę!
Głuche biedactwo nie wiedziało, że głośno, ale argumenty usłyszy. Ta...
Kijem w przednie koło hołotę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów