18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Tania zjebana ustawka na tiktonga a plebs sie tu jara

modified1 napisał/a:

Nie. Pojebany jest ten stary pierdziel co mu się sporo odkleiło w głowie. Powinien dostać wpierdol, albo dzwonić od buta po psy. Typowi się coś ujebało że z niego Pan i władca tego asfaltu ;d

Pojebany to był twoj stary że sie skusił na taką maciorę i cię zrobił
Zgłoś
elim 2024-05-24, 16:27
Brawo dla dziadka, tacy jak ta motopizda crossowa jeździ wyjąc niemiłosiernie i wkurza wszystkich wokoło.
Zgłoś
kenaj17 2024-05-24, 16:46
Młody o dziwo zareagował prawidłowo. Nice myślałem że będzie zupełnie n odwrót.
Zgłoś
Yakuza92 2024-05-24, 17:52
Bardziej wkurwiaja mnie atencjusze co strzelaja wydechami. Dziwne ze ludziom po nockach i z małymi dziećmi to nie przeszkadza...
Zgłoś
Snajkers 2024-05-24, 18:14
Mieszkam przy głównej ulicy i nie ma dnia by jakiś zjeb na moto czy w furmance z głośnym wydechem nie pierdział pod oknem.
Ci w premium furach specjalnie włączają tryb sportowy by sobie siurka powiększyć, a motopizdy pałują na wys. obrotach jak by im ktoś krzywdę zrobił i chcieli się odgryźć.
Zgłoś
twójstary1969 2024-05-24, 18:52
BellaGrubaDupa napisał/a:

Dziadek ustawił gnojka

Ciebie dziadzio kurwa stawiał do pionu
Zgłoś
xjan 2024-05-24, 20:52
Zwłaszcza że ta pierdziawka jest niedopuszczona do ruchu po publicznych drogach. Niech wypierdala do piaskownicy.
Zgłoś
outline 2024-05-24, 23:41
Yakuza92 napisał/a:

Bardziej wkurwiaja mnie atencjusze co strzelaja wydechami. Dziwne ze ludziom po nockach i z małymi dziećmi to nie przeszkadza...

Skąd pomysł ze nie przeszkdza? Gwarantuje ze 100%, czyt wszystkich wkurwiaja niemiłosiernie - znam to po sobie. Zajebałbym, ale co zrobisz, będe latać za każdym jednym który przygazuje i za 2 sekundy już go nie widzę?
Zgłoś
Paulina123455678 2024-05-24, 23:55
psotny_fiutek napisał/a:

Dobrze gadasz.
Coś ci to mówi gówniarzu ?

twój stary sie powiesił na takiej ?

bleblebator1 napisał/a:

Szczerze mówiąc to też mnie wkurwiaja pierdziawki z prostym przelotem. Gówno to jedzie a hałasu robi na kilometry

bo to młodzi przyszli kierowcy hondy 1,3
Zgłoś
Sonsen 2024-05-25, 0:16
Było dziada do lasu zaciągnąć i go tam zostawić...
Zgłoś
daniel4321 2024-05-25, 6:28 1
Zdzisław napisał/a:

Dziadek po takiej akcji w moja stronę dostał by takiego gonga że zapomniał by emerytury pobrać w tym miesiącu

Dlatego najlepsza na moto pizdy jest sznurek. Ten dźwięk przewracającego się motorka i łomot bezcenny

Zgłoś
PękniętySłoik 2024-05-25, 11:10
Porozwieszać żyłeczki i szybko przestaną napierdalać wam pod domami. Najciekawsze jest to, że te kurwy zawsze pierdzą z dala od własnych domów.
Zgłoś
modified1 2024-05-25, 14:06
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Tania zjebana ustawka na tiktonga a plebs sie tu jara
Pojebany to był twoj stary że sie skusił na taką maciorę i cię zrobił

Nie no rozumiem że jak sobie jedziesz i ktoś sie w Ciebie wpierdala z gałęzią i takim pierdoleniem to jeszcze ściągasz gacie i się wypinasz. Weź nie wychodź z tej piwnicy co komentarze piszesz bo rozjebany jesteś jak pół tych sadoli co spierdolonego i odklejonego dziada broni.
Zgłoś
Jbcpis 2024-05-25, 18:35
Wszyscy co tu piszą, że pizdziki pierdzą mają racje ale i tak macie nasrane. Świat tak nie działa jak byście chcieli.. mam ściągać każdego z motoru bo głośno? Mieszkam kurwa przy ulicy. Musiał bym drugi etat na to wsiąść. Ale na wsi jak nap*erdalają krajzegą albo innym gównem o 6 rano to jest to praca xddd wtedy hałas nie przeszkadza ani troszkę.. yebac was wszystkich xd
Zgłoś
x................n 2024-05-26, 11:44
"To przyjdź i powiedz".
Głuche biedactwo nie wiedziało, że głośno, ale argumenty usłyszy. Ta...
Kijem w przednie koło hołotę!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów