Sam mam ochotę ich zapierdolić gdy przejeżdżają obok mojego domu gdy usypiam dziecko.. Te kurwy doskonale wiedzą że wkurwiają ludzi dlatego przez każdym tak ochoczo uciekają a gdy się uda takiego złapać to każdy płacze, że to nie on, on jeździ grzecznie. Obieca już nie jeźdzć tutaj a następnego dnia wraz napierdala na pełen gaz..
Szkodniki na równi z czarnymi...
To czemu im jeszcze nie najebałeś rycerzu?
Ochota nie może czekać
To czemu im jeszcze nie najebałeś rycerzu?
Ochota nie może czekać
Przecież mówi, że oni płaczą jak się ich złapie...
Wyciągasz łapy = licz się z konsekwencjami.
Szczerze mówiąc to też mnie wkurwiaja pierdziawki z prostym przelotem. Gówno to jedzie a hałasu robi na kilometry
jeszcze bardziej wkurwiają jak jeżdżą po lesie
Dobrze gadasz.
o kurwa - grubo
Dobrze gadasz.
Coś ci to mówi gówniarzu ?
Że masz 20 iq w peaku jak wstaniesz dobrą nogą :]
Jak tak, to do kogo pretensje? Do tego kto legalnie korzysta? Absurd.
Pretensje powinno się kierować do miernot stanowiących prawo, ale w Polsce stabilnie - lepiej sobie wzajemnie skakać do gardeł konfrontując leśnego pisowca-badylarza, z popierdującą motopizdą.
W drugiej fali dołączają obozy "pokrzywdzonych" z lubością obrzucające się łajnem. Zastanówcie się czasami nad sobą...
Przegląd przeszedł? Ubezpieczenie i uprawnienia ma? Jedzie przepisowo?
Jak tak, to do kogo pretensje?
99% tych wyrobów motocyklopodobnych nie ma homologacji, nie można tego zarejestrować. A skoro nie można tego zarejestrować to nie może poruszać się po drogach publicznych. Nie musi mieć więc przeglądu i ubezpieczenia.
Widzisz na nagraniu tablicę rejestracyjną ? Nie ma !
Do typa powinna przyjechać policja bo jedzie po publicznej drodze skoro są znaki ostrzegawcze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów