Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W przypadku zgłoszenia się do lasów państwowych, czy przy zgłoszeniu na policję - Niedostosowanie się do warunków panujących na drodze...
Bzdura. To nie było czołowe zderzenie. Przyjebaly mu z boku, a nawet z tyłu.
Tak czy siak,znak przed wjazdem do lasu jest, mógł jechać wolniej lub inną drogą.
Nie bzdura . Doświadczenie.
W przypadku zgłoszenia się do lasów państwowych, czy przy zgłoszeniu na policję - Niedostosowanie się do warunków panujących na drodze...
Tak apropos policji
Mojemu ziomkowi ktoś zajebał rower w Sylwestra, zgłosił to, a w międzyczasie udało mu się dowiedzieć, kto mu ten rower podprowadził j gdzie można go znaleźć. Poszedł na pały i mówi im co i jak, a oni do niego, żeby zorganizował prowokację, a oni wtedy ujmą sprawcę... No kuźwa jak się z takich nie wyśmiewać i jak brać poważnie, jak ich szanować i nie mieć ochoty obrzucić ich tym co jest akurat pod ręką...
Tak czy siak,znak przed wjazdem do lasu jest, mógł jechać wolniej lub inną drogą.
Nie bzdura . Doświadczenie.
i bzdura i nie.
w tym przypadku to nie prędkośc miała znaczenie. auto stało kiedy bambi przypierdolił i w takim przypadku odszkodowanie ( z tym filmem) gość otrzyma.
co innego, gdyby nie było nagrania.
z mojego doświadczenia. dwa razy pierdolnąłem dzika i dwa razy dostałem odszkodowanie (naprawę auta w serwisie). najważniejsza jest możliwość udokumentowania zdarzenia, najlepiej kamerą samochodową. Jeden raz droga wiodła przez pola i z kukurydzy odyniec wyskoczył, drugim razem przez las.
najdłużej trwało ustalenie kto ma zapłacić, bo każdy zrzuca na kogoś innego. wziąłem prawnika i było pozamiatane.
Oczywiście znam też przypadki kiedy odszkodowanie nie zostało wypłacone i w przypadku braku AC kierowca musi sam pokrywać szkody, często to dosyć wysokie sumy
iJeden raz droga wiodła przez pola i z kukurydzy odyniec wyskoczył, drugim razem przez las.
najdłużej trwało ustalenie kto ma zapłacić, bo każdy zrzuca na kogoś innego. wziąłem prawnika i było pozamiatane.
A kto w końcu wypłacił ? Jestem leśnikiem i mocno mnie to ciekawi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów