Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiś czas temu zadzwonił do mnie mój serdeczny koleżka Maciek. Brał ślub i chciał zaprosić mnie na wieczór kawalerski. Maciek to człowiek z innej branży. Nie ma nic wspólnego z ciężarówką. Ucieszyłem się, bo to zawsze okazja do popijawy. Gdy nadszedł ten dzień, odjebałem się jak szczur na otwarcie kanału i poszedłem do Maćka. Przed pójściem do klubu, Maciek zaprosił jeszcze nas do siebie do domu aby zapoznać nas ze swoją narzeczoną. Chuj - pomyślałem sobie - mogę iść, w końcu ciekaw byłem, jaką panienkę koleś wyrwał. Maciek to koleżka starej daty, bez ślubu nie pójdzie do łóżka, a do tego oczytany i naprawdę inteligentny. Chwalił się, że poznał wreszcie kobietę z marzeń, o takim samym jak On światopoglądzie. Ponoć Ona także, bez ślubu żadnego bara-bara. Szacun - pomyślałem - dziś spotkać dziewczynę, która byłaby dziewicą to naprawdę sztuka. Dupy zazwyczaj zaczynają pieprzyć się już w gimnazjach. A mając dwadzieścia-kilka lat, to są już zużyte i poprzedziurawiane jak stare prześcieradło. No więc z olbrzymią ciekawością poszliśmy do Maćka. Drzwi otworzyła nam jego siostra i zachęcającym gestem zaprosiła do środka. Weszło nas chyba z piętnaście chłopa, sami kierowcy cieżarówek. Maciek uśmiechnął się i powiedział: A to jest moja narzeczona Jolanta. Spojrzeliśmy i... kurwa oniemieliśmy. Jolanta gdy nas zobaczyła także oniemiała. I nagle usłyszałem gdzieś z tyłu głos Wieśka: O ja pierdolę... Algida!
No cóż, Jolanta to była nasza tirówa, nazywaliśmy ją Algida, bo nikt tak jak Ona nie potrafił zrobić loda. Wieczór kawalerski nie odbył się, a Maciek zerwał wszelkie kontakty z nami. Z tego co wiem przełożył ślub z Algidą. Mam nadzieję, że wykopie tą szmatę z domu. A swoją drogą, ilu z nas żeni się ze zwykłymi kurwami, wcale o tym nie wiedząc?
@up przypomniała mi się taka historyjka:
[...]
A swoją drogą, ilu z nas żeni się ze zwykłymi kurwami, wcale o tym nie wiedząc?
dobra dobra - fajnie to wymyśliłeś, ale takie kity możesz wciskać w gimnazjum
Czasem faktycznie laski to niezłe kurwy (sam znam kilka przypadków, gdzie laska będąc z jednym ruchała się już z drugim), ale jeśli trafisz na normalną dziewczynę, to takie hocki klocki nie mają miejsca Nie doszukujcie się w każdej dziewczynie prostytutki, bo nigdy żadnej nie znajdziecie
Chyba pojebany katol. Ludzie od zawsze ruchają się na potęgę i mają wyjebane na śluby. Tylko katolicy wymyślili sobie pięknę historie o niejebaniu przed ślubem. Oczywiście nawet sami mają w dupie te zasadę
Problem z facetami jest taki, że szukają na żony zajebistej dupki a takie są przeważnie mocno przechodzone bo nie oszukujmy się, jak laska jest zajebistą dupą to od 14stego roku życia już się kręcą koło niej absztyfikanci
Miażdżysz swoją głupotą. Dla ciebie jak laska jest ładna to na pewno jest kurwą tak? To chyba tylko kurwa u marginesu społecznego. W towarzystwie w jakim ja się obracałem i obracam tak nie jest.
Pomijam fakt, że historia zmyślona ale to mnie ubawiło...
Chyba pojebany katol. Ludzie od zawsze ruchają się na potęgę i mają wyjebane na śluby. Tylko katolicy wymyślili sobie pięknę historie o niejebaniu przed ślubem. Oczywiście nawet sami mają w dupie te zasadę
Miażdżysz swoją głupotą. Dla ciebie jak laska jest ładna to na pewno jest kurwą tak? To chyba tylko kurwa u marginesu społecznego. W towarzystwie w jakim ja się obracałem i obracam tak nie jest.
Ziomek ma rację jak laska jest ładna i ma tego świadomość to tak na prawdę może mieć każdego, czemu miała by się wiązać z takimi przeciętniakami ? Przyjdzie jakiś laluś model z dobrą bajerą i laska nas zostawi. Jak właśnie szukać na żonę to dziewczyny przeciętnej, ale takiej, która wie, że zależy jej na nas
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów