📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Buraki na garnuszku rodziców. Po zakończeniu "edukacji" będą u "Grubego" na szmacie jeździć.

jeszcze jakby to było smieszne to ok, ta godzinaa ja dobranocki słucham.. koles powaznie pyta a ci sobie jaja robią,jakbym słyszał tych z domofonów "Hallo, ma Pan potrzebny telewizor?.. Niee.. To niech Pan go nam zniesie! hahahehehueue.."
emeriks napisał/a:
jeszcze jakby to było smieszne to ok, ta godzinaa ja dobranocki słucham.. koles powaznie pyta a ci sobie jaja robią,jakbym słyszał tych z domofonów "Hallo, ma Pan potrzebny telewizor?.. Niee.. To niech Pan go nam zniesie! hahahehehueue.."
Nie p🤬l. Końcówka epicka.

Brzoskwinia!
No tym to przyj🤬 dobrze, może i zjeby ale z brzoskwinią to mu się udało
No tym to przyj🤬 dobrze, może i zjeby ale z brzoskwinią to mu się udało

hahaha
Prawie przez całe nagranie się nudziłem a tu hyc o podłogę śmieszny tekst pod koniec];-D
Prawie przez całe nagranie się nudziłem a tu hyc o podłogę śmieszny tekst pod koniec];-D

Łohohoh, równie śmieszne co polski kabaret. Kolejny raz zmarnowałem kilka minut. Nie ma piwa.
debilne dziecinne żarty. pracowałem jako kierowca w pizzerii i przez takich osłów którym się nudzi traciłem swój cenny czas szukając zmyślonych adresów a czas dostarczenia normalnych zamówień się wydłużał. pod ścianę i strzelać do bydła. nie ma piwa

@up
traciłeś swoj cenny czas a mogłeś wymyślec lekarstwo na raka :[
traciłeś swoj cenny czas a mogłeś wymyślec lekarstwo na raka :[

Jakoś mnie to nie bawi, koleś ciężko pracuje i dzwonią takie k🤬a ojszczypłoty z blokowiska, 2zł to w kieszeni ma i jedyne co mu zostało to robić "żarty" przez telefon.
Grupka debili zamawia pizzę, prawdę mówiąc nic śmiesznego. Dobre jaja przez telefon to robił Maxymilian Siestrzencewiczowski.
P🤬le, nie chce mi się tego do końca słuchać. Przez takich i podobnych buców obsługa gastronomii zmienia nastawienie do swojej pracy i robi się niemiła dla innych klientów. Facet spokojnie przyjmuje zamówienie, a banda młodych gnojków robi sobie jaja. Super beka w c🤬j...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie