📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debile ale na końcówce się uśmiałem
Buraki na garnuszku rodziców. Po zakończeniu "edukacji" będą u "Grubego" na szmacie jeździć.
I jeszcze frytki do tego
jeszcze jakby to było smieszne to ok, ta godzinaa ja dobranocki słucham.. koles powaznie pyta a ci sobie jaja robią,jakbym słyszał tych z domofonów "Hallo, ma Pan potrzebny telewizor?.. Niee.. To niech Pan go nam zniesie! hahahehehueue.."
emeriks napisał/a:
jeszcze jakby to było smieszne to ok, ta godzinaa ja dobranocki słucham.. koles powaznie pyta a ci sobie jaja robią,jakbym słyszał tych z domofonów "Hallo, ma Pan potrzebny telewizor?.. Niee.. To niech Pan go nam zniesie! hahahehehueue.."
Nie pierdol. Końcówka epicka.
Brzoskwinia!
No tym to przyjebał dobrze, może i zjeby ale z brzoskwinią to mu się udało
No tym to przyjebał dobrze, może i zjeby ale z brzoskwinią to mu się udało
hahaha
Prawie przez całe nagranie się nudziłem a tu hyc o podłogę śmieszny tekst pod koniec];-D
Prawie przez całe nagranie się nudziłem a tu hyc o podłogę śmieszny tekst pod koniec];-D
Łohohoh, równie śmieszne co polski kabaret. Kolejny raz zmarnowałem kilka minut. Nie ma piwa.
debilne dziecinne żarty. pracowałem jako kierowca w pizzerii i przez takich osłów którym się nudzi traciłem swój cenny czas szukając zmyślonych adresów a czas dostarczenia normalnych zamówień się wydłużał. pod ścianę i strzelać do bydła. nie ma piwa
Jakoś mnie to nie bawi, koleś ciężko pracuje i dzwonią takie kurwa ojszczypłoty z blokowiska, 2zł to w kieszeni ma i jedyne co mu zostało to robić "żarty" przez telefon.
Grupka debili zamawia pizzę, prawdę mówiąc nic śmiesznego. Dobre jaja przez telefon to robił Maxymilian Siestrzencewiczowski.
Pierdole, nie chce mi się tego do końca słuchać. Przez takich i podobnych buców obsługa gastronomii zmienia nastawienie do swojej pracy i robi się niemiła dla innych klientów. Facet spokojnie przyjmuje zamówienie, a banda młodych gnojków robi sobie jaja. Super beka w chuj...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów