Chcesz naprawić Polskę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
nopel napisał/a:
poparcie korwina:
100% internet
3% gdy przychodzą wybory
Korwin obrał dobrą taktykę, przekonywał do swoich racji młodych ludzi, teraz mają oni prawo do głosowania. Wnioski wyciągnij sam, myślę że przy niskiej frekwencji na wyborach 6-7% dla Korwina jest bardzo prawdopodobne. Dużo ludzi jest wkurwionych na obecny rząd, chcą zmian, a Korwin je gwarantuje.
Korwin niczego nie gwarantuje. Robi to czym się zajmuje od zawsze- snuje fantazje, utopijne wizje oraz zwyczajne pierdy.
Dexter37, a skąd masz pewność? Dostałeś to na piśmie czy coś?
Czy znowu zaginasz rzeczywistość tak jak z tym, że Korwinowi spada poparcie?
Czy znowu zaginasz rzeczywistość tak jak z tym, że Korwinowi spada poparcie?
Chodzę po tym świecie 37 lat, 5 miesięcy i 5 dni (z czego zdecydowaną większość spędziłem w tym kraju). To daje mi całkowitą i stuprocentową pewność, że osoba Korwina nie zmieni tu NICZEGO.
Co do poparcia Krula to poczekajmy do wyborów. Już niedługo a nudzi mnie powoli przekonywanie gimbokorwinistów, że Krul będzie wynik miał porównywalny z tym do jakiego nas przyzwyczaił w ciągu swojej kariery politycznej.
Co do poparcia Krula to poczekajmy do wyborów. Już niedługo a nudzi mnie powoli przekonywanie gimbokorwinistów, że Krul będzie wynik miał porównywalny z tym do jakiego nas przyzwyczaił w ciągu swojej kariery politycznej.
Dexter37, jak taki jesteś pewny wyniku tych wyborów to załóżmy się o szejsciopak - a jak nie to przestań pierdolić!
Krul nie bez powodu obraża ponad połowę potencjalnego elektoratu przy każdej okazji
If you know what I mean...
If you know what I mean...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów