ja pierdole co za pajac i przegryw
jeszcze tego zjeba od smalcu brakuje i będzie komplet.
A co masz jakieś kundle na chacie? Jeśli tak to ich pilnuj bo mogą w skończyć kiedyś w kotle
był sobie pracowity jak mrówka Halman, ciężko pracował przez 12 lat na 2 miliony piw i dopiął swego...
morał jest taki ze Hal teraz już leci na trzy miliony...
Jesteś niesamowity mając tyle piw. Pewnie łaski na ciebie lecą.
Mógł go chociaż na drzewie powiesić...
mój stary tak robił i nie zawsze się udawało :/
A co masz jakieś kundle na chacie? Jeśli tak to ich pilnuj bo mogą w skończyć kiedyś w kotle
Ty się lepiej pilnuj, bo pod celą skończysz, za takie upodobania do pięciu możesz dostać. Nigdy nie wiesz kto po tym forum śmiga a za monitorkiem anonimowy nie jesteś.
Zawsze się zastanawiam co to za problem odwieźć psa do schroniska.
Być może to że w takich Stanach na zadupiu trzeba do niego jechać z 500km.
Ty się lepiej pilnuj, bo pod celą skończysz, za takie upodobania do pięciu możesz dostać. Nigdy nie wiesz kto po tym forum śmiga a za monitorkiem anonimowy nie jesteś.
Za upodobania to jeszcze póki co w Polsce do pierdla nie wsadzają. W innym przypadku siedziałbyś za gwałt, bo narzędzie zbrodni pewnie przy sobie masz.
Mógł go chociaż na drzewie powiesić...
Myślałem, że kundla jeszcze samochód jadący z przeciwka pierdolnie.
Ale macie silną psychikę, by was chuj strzelił
zaufał tak jak Ty kiedyś i się przejechał. Dalej liżesz rany jak ten owczarek?
A było tak:
Ale trzeba byc chujem skończonym, żeby tak zwierzakowi zrobic. Nie przepadam za psami, ale ten filmik mnie wkurwił, bo zwierzaki lubie.
Zoofil?
Zawsze się zastanawiam co to za problem odwieźć psa do schroniska.
Miałem chorego królika, skurwiel się męczył, operacje ponad 3000zl już kosztowały a bidak nawet srać nie mógł normalnie i ciągle go z gówna musiałem czyścić. Rzadkiego, bo sraczke mial ciągle. A uśpić go żaden weterynarz nie chciał, bo zwierzątko do wyleczenia jeszcze.
Obstawiam, że ze schroniskami też może nie być tak prosto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów