📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
zaufał tak jak Ty kiedyś i się przejechał. Dalej liżesz rany jak ten owczarek?
Mógł go chociaż na drzewie powiesić...
od tej pory mój kredyt zaufania został wyczerpany
Halman sam jesteś głupi.
Alegoria porzucenia Halmana przez matkę xd
I will wear you like a condom.
zaufał tak jak Ty kiedyś i się przejechał. Dalej liżesz rany jak ten owczarek?
Dziadku dziadku opowiedz całość historii Helmana
był sobie pracowity jak mrówka Halman, ciężko pracował przez 12 lat na 2 miliony piw i dopiął swego...
morał jest taki ze Hal teraz już leci na trzy miliony...
Ale trzeba byc chujem skończonym, żeby tak zwierzakowi zrobic. Nie przepadam za psami, ale ten filmik mnie wkurwił, bo zwierzaki lubie.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Ale trzeba byc chujem skończonym, żeby tak zwierzakowi zrobic. Nie przepadam za psami, ale ten filmik mnie wkurwił, bo zwierzaki lubie.
Da se radę hehe gorsze tu materiały z psami widziałem
Co za kretyn. Mógł go sprzedać i jakąś kasę dostać albo na smalec przetopić. A tak to po chuju, żadnego pożytku z kundla.
Co za okrutny bezczelny kierowca!!! On wcale o tego psa nie dba! Przeciez biedna psinka tak na wolności to moze sobie coś zrobić, jeszcze wpadnie pod samochód, a droga jest blisko.
Przecież wiadomo, zę psy to trzeba drutem kolczastym do drzewa w lesie w takiej sytuacji przywiązać dla bezpieczeństwa! Akurat na poboczu był ładny słupek. Ludzie to w ogóle nie myslą...
Przecież wiadomo, zę psy to trzeba drutem kolczastym do drzewa w lesie w takiej sytuacji przywiązać dla bezpieczeństwa! Akurat na poboczu był ładny słupek. Ludzie to w ogóle nie myslą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów