Marian Woronin to postać współcześnie niemal zapomniana. W 1984 roku to Polak był jednak najszybszym sprinterem świata (od rekordu świata z lat poprzednich dzieliło go 0,07 sek.). W bezpośrednich startach wygrywał z Carlem Lewisem i Benem Johnsonem. Bojkot igrzysk przez ZSRR zatrzymał go przed jeszcze szybszym bieganiem. Szkoda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak nie sybir to areszt domowy. pierdolona czerwona zaraza
o kurde ale start i krok. Trenowałem i się znam
Biegli do mięsnego po kiełbase bo dostali kartki.
O, i "Siarę" zna! (30")
Nie najszybszy na świecie, tylko w Europie
Brak murzynów... to były mistrzostwa, zwierzęta nie brały w nich udziału
Mozecie sie smiać ale mój ojciec z polskiej kadry miał drugi czas po nim na setke
Był jednak tak głupi, ze zrezygnował ze sportu całkowicie
To były czasy kiedy takie zwykłe zenki biegały a nie obecne.... murzyni na 100 róznych specyfikach
Był jednak tak głupi, ze zrezygnował ze sportu całkowicie
To były czasy kiedy takie zwykłe zenki biegały a nie obecne.... murzyni na 100 róznych specyfikach
koks997 napisał/a:
zwykłe zenki biegały (...) na 100 róznych specyfikach
tak powinno się czytać Twoją wypowiedź Nie odbieraj tego jako atak na Twojego ojca, jego nie oceniam, nie znam. Mówię o znakomitej większości sportowców tamtych czasów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów