📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dick napisał/a:
A Ty co ruski księgowy, czy Nasz! Polski! Bolek? Każdego tak sprawdzasz i notujesz?
To nie GTA tylko Rosja, a to nie KWEJK tylko Sadistic. Także ten, coś ci się pojebało koleżko.
Cytat:
Same kurwa specjalisty od wstawek, kto nie wrzucił jakiego suchara niech piwem pierwszy rzuci.
piwo się pije a nie nim rzuca
Lecisz na głwn. daje 20 set piwko
a mówią, że to Polacy mają ułańską fantazję i są zawzięci ... a tu proszę
na miejscu gościa bym uważał z kim tańcze, bo często takimi FSBowcy jeżdżą
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Z jakiegoś powodu odpuścił, a był ich cały samochód. Zapewne tamten pokazał mu AK przez szybę
No ale dobra G klasa pół banki, byle kogo na taką zabawkę nie stać, wiem bo mam.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
To nie żadna Rosja tylko Czeczeńskie wesele.. Pojeby uznają za tradycje przepychanie się samochodami by być jak najbliżej pierwszej pozycji w kordonie weselnym.
@up ty tak na poważnie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów