...ślunskie cuksy dla hanysów na osłodę ich chujowego żywota.
...ślunskie cuksy dla hanysów na osłodę ich chujowego żywota.
Bo jak ześ sie grolu nie umyła to ino possies moja żyła a tak załoza kondoma przepucuja ci ta łona przepucuja ci żić bydzies ze rozkoszy wyć. Potym seblyka kondoma pociongnies jesce trocha mokro ze rozkoszy bydzies miała cało brocha potym wystrzela jak z armaty az mi wygnie gnaty a ty nawet niy kwiknies ino cało mela łyknies. Greetings from SiL3ZjA.
@up A twoim ojcem jest twój brat, co tłumaczy twoją ortografie.
To było po śląsku idioto. Kaszubi też mają swój język jak i wiele innych regionów na świecie.
Ale skoro nie rozumiesz to ci przetłumaczę. "Ciągle pewnie przed kompem siedzisz w domu, przez to śmierdzisz jak stara baba i ciąg mi pizdo druta mojego pięknego, fiuta oraz wora spoconego liż oraz liż moją dupę"
Inna sprawa, na kopalni jest mnóstwo etatów dla ludzi którzy w życiu kopalni na oczy nie widzieli. Całe rodziny dyrektorów są zatrudnione, dokładnie nie pamiętam po co bo koleżanka nie chciała mi wytłumaczyć, ale z tego co pamiętam to liczy się jej coś do emerytury.
To było po śląsku idioto. Kaszubi też mają swój język jak i wiele innych regionów na świecie.
Ale skoro nie rozumiesz to ci przetłumaczę. "Ciągle pewnie przed kompem siedzisz w domu, przez to śmierdzisz jak stara baba i ciąg mi pizdo druta mojego pięknego, fiuta oraz wora spoconego liż oraz liż moją dupę"
Serio kurwa
Jak te suche dowcipy o nich. Jak sie nazywa ślązak mówiący po angielsku?
kaj-man
Ach, uprzedzając wypowiedzi typu "każdy sobie wybiera zawód więc po co się tam pchali" - czyżby? Ilu ludzi pracuje tam gdzie chce, a ilu tam gdzie po prostu były przyjęcia itd. Pomijając że na Śląsku swego czasu innej roboty nie było. A rodziny trzeba utrzymać....
Inna sprawa z tym co "nasza władza" powyrabiała ze Śląskiem i jak zabiła cały przemysł, którym Śląsk mógł się mimo wszystko szczycić....
Ok, możecie po mnie jechać, ale swoje powiedziałem...
PS: Kopalnioki - smak dzieciństwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów