18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
Bakejaja 2017-02-16, 19:14 8
Bo jak ześ sie grolu nie umyła to ino possies moja żyła a tak załoza kondoma przepucuja ci ta łona przepucuja ci żić bydzies ze rozkoszy wyć. Potym seblyka kondoma pociongnies jesce trocha mokro ze rozkoszy bydzies miała cało brocha potym wystrzela jak z armaty az mi wygnie gnaty a ty nawet niy kwiknies ino cało mela łyknies. Greetings from SiL3ZjA.
Zgłoś
Desper 2017-02-16, 19:20 1
Chujowy to miałeś wyraz twarzy jak się dowiedziałeś, że w dzieciństwie stara karmiła cię mlekiem z penisa.
Zgłoś
Ronoaro 2017-02-16, 19:55 20
Bakejaja napisał/a:

Bo jak ześ sie grolu nie umyła to ino possies moja żyła a tak załoza kondoma przepucuja ci ta łona przepucuja ci żić bydzies ze rozkoszy wyć. Potym seblyka kondoma pociongnies jesce trocha mokro ze rozkoszy bydzies miała cało brocha potym wystrzela jak z armaty az mi wygnie gnaty a ty nawet niy kwiknies ino cało mela łyknies. Greetings from SiL3ZjA.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
D................z 2017-02-16, 20:24 7
Wole ruski węgiel od tego chujstwa ze ślunska
Zgłoś
Bakejaja 2017-02-16, 21:05 1
Dehumanizacjusz ciągle pewnie przed kompem 24h siedzisz w doma besto jebie jak staro oma a ty ciong mi pizdo druta mojego piyłknego fiuta lizej mój spocony miech i lizej moja dupa.
Zgłoś
D................z 2017-02-16, 21:35 1
@up A twoim ojcem jest twój brat, co tłumaczy twoją ortografie.
Zgłoś
S................e 2017-02-16, 21:57 4
Dehumanizacjusz napisał/a:

@up A twoim ojcem jest twój brat, co tłumaczy twoją ortografie.

To było po śląsku idioto. Kaszubi też mają swój język jak i wiele innych regionów na świecie.

Ale skoro nie rozumiesz to ci przetłumaczę. "Ciągle pewnie przed kompem siedzisz w domu, przez to śmierdzisz jak stara baba i ciąg mi pizdo druta mojego pięknego, fiuta oraz wora spoconego liż oraz liż moją dupę"
Zgłoś
marekLRybnik 2017-02-16, 22:03 1
Tak jebajcie się nawzajem PO oraz Nowoczesna jest z was dumna!!!
Zgłoś
waloos 2017-02-16, 22:04 1
Kutacz_Boga - emerytury czy pensje to jest chuj przy machlojkach jakie robią dyrektorzy przy wszelkiego rodzaju przetargach.

Inna sprawa, na kopalni jest mnóstwo etatów dla ludzi którzy w życiu kopalni na oczy nie widzieli. Całe rodziny dyrektorów są zatrudnione, dokładnie nie pamiętam po co bo koleżanka nie chciała mi wytłumaczyć, ale z tego co pamiętam to liczy się jej coś do emerytury.
Zgłoś
D................z 2017-02-16, 22:23
Sabajone napisał/a:

To było po śląsku idioto. Kaszubi też mają swój język jak i wiele innych regionów na świecie.

Ale skoro nie rozumiesz to ci przetłumaczę. "Ciągle pewnie przed kompem siedzisz w domu, przez to śmierdzisz jak stara baba i ciąg mi pizdo druta mojego pięknego, fiuta oraz wora spoconego liż oraz liż moją dupę"

Serio kurwa
Zgłoś
Parzo 2017-02-16, 22:23
Północ tez by sie utrzymała spokojnie, wschód tez, gdyby nie zakazy/nakazy. Nie zapominajcie, co było nazywane spichlerzem polski, smoluchy. Może kiedyś ślązacy sie nauczą po polsku mówić bo póki co szkoda strzępić ryja
Jak te suche dowcipy o nich. Jak sie nazywa ślązak mówiący po angielsku?
kaj-man

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Loaloa 2017-02-16, 22:27 5
Wy jesteście jeszcze głupsi, niż sądziłem. Idealni do skłócania, wystarczy wam rzucić cukierka, a jesteście gotowi sobie do gardeł skakać.
Zgłoś
shakuras 2017-02-16, 22:30 2
niestety, prezesostwo różnego rodzaju kradnie i wyzyskuje jak wszędzie indziej, więc jak się czepiać to ich, natomiast jeśli ktoś się czepia górników, to już wyjaśniam na czym polega ta praca: Zjeżdżasz rano na dół i przez 8 godzin ani Ty ani Twoja rodzina nie wie, czy jeszcze wyjedziesz na powierzchnię. Siedzisz w ciemnościach i nie wiesz kiedy coś może się zawalić albo wybuchnąć. A pensja ma się niewiele do tego, o czym trąbią w propagandach medialnych...

Więc jednym słowem wkur***ące jest jak siedzi sobie ktoś przy komputerku całą dniówkę, popijając herbatkę i jeździ po górnikach, którzy w ciemnościach, pyle i brudzie ryzykują swoje życie.

Ach, uprzedzając wypowiedzi typu "każdy sobie wybiera zawód więc po co się tam pchali" - czyżby? Ilu ludzi pracuje tam gdzie chce, a ilu tam gdzie po prostu były przyjęcia itd. Pomijając że na Śląsku swego czasu innej roboty nie było. A rodziny trzeba utrzymać....

Inna sprawa z tym co "nasza władza" powyrabiała ze Śląskiem i jak zabiła cały przemysł, którym Śląsk mógł się mimo wszystko szczycić....

Ok, możecie po mnie jechać, ale swoje powiedziałem...

PS: Kopalnioki - smak dzieciństwa
Zgłoś
AlfonsoBurdelo 2017-02-16, 22:32 7
Taki wasz wygląd ślązaki, ptfu.

Zgłoś
kilo_jablek 2017-02-16, 22:33 4
ślązak to taki Polski kundel. nie wiadomo czy uśpić, czy przygarnąć...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów