...ślunskie cuksy dla hanysów na osłodę ich chujowego żywota.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
...ślunskie cuksy dla hanysów na osłodę ich chujowego żywota.
Z tego co wiem to Śląsk jako jedyny region w Polsce nie musi się obawiać o bankructwo z tymi zasobami co ma więc czarny chuj ci w ryj
W chuj "sadistic", wrzuć jeszcze drugi smak...
to czemu ssiecie cycek całej Polski na pensje dla górników skoroście tacy dziani?
Aż pojadę klasykiem...
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
śpieszę z objaśnieniem tematu:
smakują jeszcze gorzej niż wyglądają...
...jak te czarne żelki w haribo
skuurwiały anyż - pogromca niebańskiego smaku / gówno szatana
smakują jeszcze gorzej niż wyglądają...
...jak te czarne żelki w haribo
skuurwiały anyż - pogromca niebańskiego smaku / gówno szatana
nowynick napisał/a:
to czemu ssiecie cycek całej Polski na pensje dla górników skoroście tacy dziani?
po pierwsze dlatego, ze nic co panstwowe nie przynosi zysku, bo za duzo pasozytow w zarzadach czy ministerstwach ciagnie hajs dla siebie
a po drugie dlatego, ze rentownych kopalni nie moze spolka kolegi wykupic za psi pieniadz
jakby panstwo opiekuncz nie "wyrownywalo szans na rynku pracy" to slask bylby znacznie bogatszy niz wiekszosc Polski
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
nowynick napisał/a:
Chuj dobra, mimo tego że nie trawie hanysowa (ale to z innych powodów) to muszę stanąć w ich obronie! Po pierwsze kiedyś bez tego brudnego śląska to Warszawa by wyglądała jak Parzymiechy dolne więc kurwa mać bez przesady! po drugie kto ci powiedział że ssają cycka? Ty się lepiej popatrz na to wszystko na wschód od Wisły i wtedy pogadamy. Bo jak na razie to nie my z zachodu jeździmy pracować na wschód tylko odwrotnie a pewnie co piąty ryl na grubie jest z jakiegoś Białegostoku albo innego Zamościa.
pierdol... społeczniaki z północy przynajmniej jesteśmy jednym z samowystarczalnych województw
Kurwa samowystarczalni? Dobre sobie. Jeśli tu mieszkasz to wiesz ile tych jebanych ryli ciągnie kokosy z emerytury w wieku ~50 lat i oczywiście dorabia sobie na czarno za marne grosze, przez co młodzi muszą robić za najniższą krajową. Gdyby nie to, że emerytury idą z budżetu emerytalnego całego kraju, a nie regionalnie to byśmy musieli ten jebany węgiel żreć.
A kopanioki są mega chujowe. Za to polecam szkloki rabarbarowe, są zajebiste.
A kopanioki są mega chujowe. Za to polecam szkloki rabarbarowe, są zajebiste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów