📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Według mnie to cycki ma tam gdzie trzeba czyli na klacie, ale jeśli dla Ciebie to grzbiet to musisz ciekawie wyglądać.
O dupę rozbić... myślałem, że jak już siadła na niego, to będą się ruchać, a tu nic... se lecą i tyle... strata czasu
W UK od 75 funtów...
W UK od 75 funtów...
Koty to gangsterzy świata zwierzęcego, żyjący poza prawem i tam ginący.
Bez strapona dosiadła gościa? Gdzie tu opcje dla sadola? Nikt się nie osrał, nie rozjebał...
Mariuszku kurwa gdzie są gwałciciele mojej babci!!
Kocham laski mające pasje czy szalone zajawki. Jest w nich coś cholernie pociągającego i to nie tylko cycki czy dupa.
no i ostre zapalenie płuc ma jak w banku
ładne cycki PIWO !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów