📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale betony
no ale tak na poważnie to jak się przewozi takie coś to się nie powinno mieć jakiejś rampy do rozładunku? Nie wiem jak Wy, ale ja nic na poczekaniu bym chyba nie wymyślił żeby to w całości opuścić na ziemię... może spuszczenie powietrza z tylnych kół żeby była mała wysokość i niewielki kąt na tej pochylni, tylko wtedy samochód bez pompki staje się trochę bezużyteczny...
up jak się cos takiego kupuje i zamawia transport za który trzeba zapłacic to maja dzwig ze sobą.
Jednak jak masz na imię Janusz i twój szwagier Andrzej mówi, że to przywiezie i rozładuje za flaszke to widzisz jak to się kończy
Jednak jak masz na imię Janusz i twój szwagier Andrzej mówi, że to przywiezie i rozładuje za flaszke to widzisz jak to się kończy
Spuszczac powietrze z kol? Pompka do kol ciezarowych? ja to sie dziwie, ze niektorzy ze swoja glupota dozyli w ogole pelnoletnosci bo powinni sie zadlawic wlasna slina. Tak jak kolega wyzej napisal, kupujac takie cos przywoza to samochodem z hdsem ew na miejscu sie siaga ładowarka/ koparka widlami od paleciaka badz unosi pasami. Wiekszosc takich kregow ma z bokow specjalne zaczepy do hakow.
Rozładunek rozładunkiem ale z takim januszowaniem to w ziemię też by po rampie wtaczali.
Ten filmik puszczali w śmiechu warte jak internet był jeszcze na żetony TP
Co za matoły
W 1999r. miałem okazję zdejmować takie cylindry z paki takim samym sposobem ale... prowadnice wkopaliśmy w ziemie(żeby nie przesunęły się tak jak na filmie). Cylindry były dodatkowo zabezpieczone pasami, żeby się nie rozpędził tylko powoli zjechał.
Jak idioci z filmiku nie używają mózgu, to przynajmniej jest się z kogo pośmiać.
W 1999r. miałem okazję zdejmować takie cylindry z paki takim samym sposobem ale... prowadnice wkopaliśmy w ziemie(żeby nie przesunęły się tak jak na filmie). Cylindry były dodatkowo zabezpieczone pasami, żeby się nie rozpędził tylko powoli zjechał.
Jak idioci z filmiku nie używają mózgu, to przynajmniej jest się z kogo pośmiać.
czerczil napisał/a:
widział Ty kiedyś żeby takie betonowe kręgi zbroili? Takie coś przeważnie na szambo idzie i na chj tu zbrojenie.jak sie oszczedza na zbrojeniu to tak to wyglada
Oczywiście, że takie kręgi są zbrojone. Bynajmniej powinny.
W hurtowni kręgi (120) kosztują 350-400 zł.
Na olx można znaleźć robione garażowo za 120zł.
Sam takie kupiłem do studni chłonnej, przyjechało 10 chłopa lawetą, i zładowali je ręcznie
Transport w cenie (zamawiałem 6 szt za 720zł.
Koszt w hurtowni od 2100zł + transport z HDS 400zł
Także Janusz pozdrawia Lemingi :]
W hurtowni kręgi (120) kosztują 350-400 zł.
Na olx można znaleźć robione garażowo za 120zł.
Sam takie kupiłem do studni chłonnej, przyjechało 10 chłopa lawetą, i zładowali je ręcznie
Transport w cenie (zamawiałem 6 szt za 720zł.
Koszt w hurtowni od 2100zł + transport z HDS 400zł
Także Janusz pozdrawia Lemingi :]
@up
Jak do ciężkiej kurwy można mylić „bynajmniej" z „przynajmniej"?
Jak do ciężkiej kurwy można mylić „bynajmniej" z „przynajmniej"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów