kto jedzie w tym roku?
kto jedzie w tym roku?
Hardcore, a nie hardstyle jak ktos wyzej pisal ogolnie Holland potrafi sie bawic...
ale oni sa wypierdoleni wszyscy
w Polsce to tak na prawdę chyba nic nie jest muzyką:
dubstep - chujowe nagrania wiertarek
techno - pojebane tłuczki
heavy metal - darcie ryja
klasyczna - pedalstwo
pop/dance - dla małoletni gówniar podniecających się byle gównem
HH - małpia muzyka, małpie gesty
i tak można wymieniać w nieskończoność. przestańcie kurwa psioczyć. każdy słucha czego chce, jest mnóstwo gatunków po to aby każdy znalazł coś dla siebie, a nie kurwa jeden gatunek to muzyka, a reszta to już nie.
tępe chuje
Rocka nie wymieniłeś..więc pozostawiam Twojej dedukcji co nazywamy prawdziwą muzyką. Pozdrawiam )
I ooo
Jeszcze bym wstawił coś z polskiej sceny HH, ale nie będę już was tak karał
Najlepiej jest kiedy ma się dobre ucho i wpada w nie dużo różnego rodzaju muzyki, przynajmniej potem nie musisz strzępić sobie nerwów na jakiś głupkach co mówią że tylko jeden gatunek muzyki jest najlepszy...
Najczęściej są to te "cioty" co słuchają rapu, nie powiedzą co myślą na prawdę żeby koledzy ich nie przestali lubić, bo trzymasz się hip hopu i pierdol całą resztę, to chłam i gówno... Sami jesteście gówno
Tak, to jest żyd.
Słabe to tekno. Mogli zapuścić to
Huh ale ulga, już myślałem że będzie jakaś chujowa jeb-przeróbka Punishment Biohazarda.
A tak swoją drogą to jak do czegoś takiego "tańczyć"? :|
w Polsce to tak na prawdę chyba nic nie jest muzyką:
dubstep - chujowe nagrania wiertarek
techno - pojebane tłuczki
heavy metal - darcie ryja
klasyczna - pedalstwo
pop/dance - dla małoletni gówniar podniecających się byle gównem
HH - małpia muzyka, małpie gesty
i tak można wymieniać w nieskończoność. przestańcie kurwa psioczyć. każdy słucha czego chce, jest mnóstwo gatunków po to aby każdy znalazł coś dla siebie, a nie kurwa jeden gatunek to muzyka, a reszta to już nie.
tępe chuje
Co nie zmienia jednak faktu, ze dubstep jest chujowy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów