📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Generalnie - sami debile.
1) Kierowca DHL-a - wiadomo, za szybko wszedł w zakręt, potem przyhamował, poniosło go prosto, potem cofając nie zauważył Skody, ewentualnie widział Skodę, jak cofa, ale nie założył tego, że się nagle zatrzyma.
2) Kierowca Skody, widział, że DHL cofa, więc podjechał dalej, ale na pół metra, chuj, nie podjechanie. Zatrzymał się podczas manewru być może dlatego, że uważał, żeby nie pierdolnąć auta z kamerą, które podjechało bardzo blisko.
3) Kierowca auta z kamerą - wpierdolił się pod samą Skodę i DHL-a, utrudniając kierowcy tej pierwszej wycofanie się (było na styk)
Podsumowując - ja pierdolę.
1) Kierowca DHL-a - wiadomo, za szybko wszedł w zakręt, potem przyhamował, poniosło go prosto, potem cofając nie zauważył Skody, ewentualnie widział Skodę, jak cofa, ale nie założył tego, że się nagle zatrzyma.
2) Kierowca Skody, widział, że DHL cofa, więc podjechał dalej, ale na pół metra, chuj, nie podjechanie. Zatrzymał się podczas manewru być może dlatego, że uważał, żeby nie pierdolnąć auta z kamerą, które podjechało bardzo blisko.
3) Kierowca auta z kamerą - wpierdolił się pod samą Skodę i DHL-a, utrudniając kierowcy tej pierwszej wycofanie się (było na styk)
Podsumowując - ja pierdolę.
zastanawia mnie czy głównym winowajcą wjechania DHL w drzewo nie była jadąca pod prąd skoda. Gdyby skoda jechała normalnie to DHL nie musiałby hamować
A może on po prostu chciał mu paczkę przekazać. Tylko był nieśmiały i nie wiedział jak gościa zatrzymać.
Kurwa no nie!
Chuj z kurierem i skodą ale ten cipas z kamerką doprowadził do tej kolizji wpierdalając się pod samo miejsce akcji. Po chuj się skodą miał zatrzymywać? Widać że dlatego że chujek zajechał mu drogę.
"Ooooo! Ale urwał! Podjadę sobie pod samą dupę i zacznę się mądrzyć zamiast stać tam gdzie wyhamowałem jak każdy normalny kierowca w takiej sytuacji by pewnie zrobił. Ale ja jestem lepszy! Zajebisty! Więc jadę dalej!"
No kurwa ale mi ciśnienie podniósł.
Max Bentow – Lalkarka
Chuj z kurierem i skodą ale ten cipas z kamerką doprowadził do tej kolizji wpierdalając się pod samo miejsce akcji. Po chuj się skodą miał zatrzymywać? Widać że dlatego że chujek zajechał mu drogę.
"Ooooo! Ale urwał! Podjadę sobie pod samą dupę i zacznę się mądrzyć zamiast stać tam gdzie wyhamowałem jak każdy normalny kierowca w takiej sytuacji by pewnie zrobił. Ale ja jestem lepszy! Zajebisty! Więc jadę dalej!"
No kurwa ale mi ciśnienie podniósł.
co to za bieda /
jak masz pecha to i palec w dupie złamiesz - jak to mawiał mój dziadek
DHL- Dokąd Huju Lecisz
I tak wiem że przez CH.
I tak wiem że przez CH.
Widać, że ten z DHL odbił, bo skoda mu wyskoczyła Później cofając mógł nie widzieć skody, bo ta ruszając kawałek do przodu, mogła znaleźć się w martwym punkcie kierowcy DHL. Ot co, cała filozofia.
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów