📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Hmm....skoro wpycha sobie koło 40-50 cm to pewnie trening przed oralem z koniem, chociaż z drugiej strony pewnie zaraz w komentarzach się okaże, że większość sadoli ma tych rozmiarów fujarę
I ten misiek w tle hehe
Sadistic to nie kwejk ponoć, zatem takich rozmiarów szukaj na portalach dla dzieci. My mamy większe
To przygotowanie do zaliczenia egzaminu przedwyjazdowego na Orgazmusa.
toć to teleskopowy chuj
tatuś musi być dumny
Można? Można.
Nawet jeśli to zobacz co się dzieje z jej gardłem i gdzie jej to sięga
Mówię Wam, nie ma nic przyjemniejszego jak skończyć przy samym wejściu do żołądka.
W.S.N.R. napisał/a:
Mówię Wam, nie ma nic przyjemniejszego jak skończyć przy samym wejściu do żołądka.
Ja kiedyś tak skończyłem, że dupą poleciało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów