W sumie spoko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najwięksi wodzowie zawsze mieli armie sobowtórów.
agoth napisał/a:
Najwięksi wodzowie zawsze mieli armie sobowtórów.
@up
No kurwa a jak zobaczysz fajną dupe to nie zalukasz na dupcie, nóżki, cycka, buzię?
GAAAAAY!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No kurwa a jak zobaczysz fajną dupe to nie zalukasz na dupcie, nóżki, cycka, buzię?
GAAAAAY!
czarna fortuna
Rebeliant_ZPF napisał/a:
@Velture (...)
Nie zauważam, że przemalowałeś pokój na inny kolor, chyba, że poczuję zapach remontu.
Już cię więcej do siebie nie zapraszam...
Wracając do tematu - mam w Rosji kilku znajomych co mieszkają tam od lat [ są na kontrakcie ] i jak Putin wychodzi do sklepu na pokaz to ma armie wokół siebie włącznie ze snajperami, sobowtórami etc.
Ten ryski to młody gość, które pewnie ma w dupie politykę putina i pokazuje rodakom jak się zachowują politycy w innych krajach, że można wyjść normalnie do sklepu.
Nie macie kurwa pojęcia jaka leci propaganda w Rosji m.in dotycząca Polski i właśnie całego PIS.... gość tym filmem obala wiele tez propoagandy,, długi temat. Poporsze kumpli by mi spolszczyli ich artykuły to kurwa tylko japa wam się otworzy jak piorą ruskim berety. Tvn to kurwa jest pierdnięcie przy nich
Możecie się śmiać z Adriana vel Andrzej ale jak widać, potrafi do sklepu iść jeszcze sam - nie jak Jarek.
Wracając do tematu - mam w Rosji kilku znajomych co mieszkają tam od lat [ są na kontrakcie ] i jak Putin wychodzi do sklepu na pokaz to ma armie wokół siebie włącznie ze snajperami, sobowtórami etc.
Ten ryski to młody gość, które pewnie ma w dupie politykę putina i pokazuje rodakom jak się zachowują politycy w innych krajach, że można wyjść normalnie do sklepu.
Nie macie kurwa pojęcia jaka leci propaganda w Rosji m.in dotycząca Polski i właśnie całego PIS.... gość tym filmem obala wiele tez propoagandy,, długi temat. Poporsze kumpli by mi spolszczyli ich artykuły to kurwa tylko japa wam się otworzy jak piorą ruskim berety. Tvn to kurwa jest pierdnięcie przy nich
Czyli jednak obce służby nas inwigilują.....
Gdyby poszedł do sklepu sam, oznaczałoby, że jest debilem. Co nie znaczy, że nie jest...
no serio zjawisko głupie ruskie ciapki wy nie chodzicie do sklepu
Kwachu świąteczne zakupy robił w monopolowym.
Możecie się śmiać z Adriana vel Andrzej ale jak widać, potrafi do sklepu iść jeszcze sam - nie jak Jarek.
Nie, to ty nie skumałeś. To nie mógł być prezydent, ponieważ jemu OBOWIĄZKOWO towarzyszy ochrona BORu (czy jak oni się teraz nazywają). Podobny gość i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów