Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To uczucie kiedy w końcu Polska nie zgina karku przed niemiaszkami ani żydami
Za to przed Watykanem tradycyjnie - na kolanach i z ryjem w błocie.
pytanie do adminów, dlaczego za napisanie kilku słów z dużej litery dostaje się bana, a lala ciągle powtarza te swoje oklepane teksty, aż do znudzenia i jeszcze tu siedzi, rozumiem, że ma chyba układy z którymś
Bo w regulaminie nie ma wzmianki o byciu niedojebem ale jest zakaz pisania z capsem
akcja średnia, ale masz za opis
pytanie do adminów, dlaczego za napisanie kilku słów z dużej litery dostaje się bana, a lala ciągle powtarza te swoje oklepane teksty, aż do znudzenia i jeszcze tu siedzi, rozumiem, że ma chyba układy z którymś
Dzięki lali mamy tutaj istne poruszenie w komentarzach, nie wieje nudą, jakbyś zrzeszał tylko osoby niepoprawne politycznie to...sam wiesz. Po chujowym dniu masz gdzie się wyżyć, wylać pomyje, bo po co od razu babę napierdalać.
No pewnie... i dlatego właśnie nie ma jeszcze nowej ustawy reprywatyzacyjnej.
Zacznij myśleć samodzielnie!
Bez takich zjebów to by tu było zwyczajnie nudno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów