A taki pewny siebie był
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co za debil...
ale to przecież normalna reakcja,premier kopacz i od razu mi się śmiać chce jak sobie przypomnę że ta tępa dzida była premierem
pawełjumper,
A ja jak teraz patrzę na Szydło i ten cały burdel, który nam fundują to chcę mi się kurwa płakać!
A ja jak teraz patrzę na Szydło i ten cały burdel, który nam fundują to chcę mi się kurwa płakać!
wiechec@
Patrzysz na to w taki sposob jak ci serwuja to w mediach. Niestety swiadczy to o twojej inteligencji na poziomie waty cukrowej.
Osobicie nie jestem jakims zagorzalym zwolennikiem PIS, ale musialbym byc totalnym debilem by przyrownywac syf poprzednikow do obecnej sytuacji.
Patrzysz na to w taki sposob jak ci serwuja to w mediach. Niestety swiadczy to o twojej inteligencji na poziomie waty cukrowej.
Osobicie nie jestem jakims zagorzalym zwolennikiem PIS, ale musialbym byc totalnym debilem by przyrownywac syf poprzednikow do obecnej sytuacji.
Nic się nie dzieje, tylko wszystkie te hieny, którym się coś pokończyło lub niebawem pokończy sieją nieprawdopodobny ferment, angażując w to media i wciągając zagranicę z Helmutami na czele, którzy tak a propos jeszcze nie rozliczyli się z nami finansowo za II WŚ.
@up
Jak się nie rozliczyli? Ta niemiecka kurwa (nazwiska już nie pamiętam) jak jeszcze pis rządził wcześniej to wystawiła nam rachunek za 2gą wojnę co kaczyński ją zgasił szybko ,że on jej może wystawić kosztorys samej warszawy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jak się nie rozliczyli? Ta niemiecka kurwa (nazwiska już nie pamiętam) jak jeszcze pis rządził wcześniej to wystawiła nam rachunek za 2gą wojnę co kaczyński ją zgasił szybko ,że on jej może wystawić kosztorys samej warszawy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów