18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Okrupnik 2016-01-07, 20:31 16
Wahał się czy nie powiedzieć Jarek
Zgłoś
SzatanskaDupa500 2016-01-07, 20:46 2
co za debil...
Zgłoś
Retsam 2016-01-07, 21:20 9
gowno slychac
Zgłoś
pawełjumper 2016-01-07, 21:44 89
ale to przecież normalna reakcja,premier kopacz i od razu mi się śmiać chce jak sobie przypomnę że ta tępa dzida była premierem
Zgłoś
wiechec 2016-01-07, 22:35 43
pawełjumper,
A ja jak teraz patrzę na Szydło i ten cały burdel, który nam fundują to chcę mi się kurwa płakać!
Zgłoś
Loaloa 2016-01-08, 0:20 8
Prawidłowa odpowiedź to Jarosław Kaczyński.
Zgłoś
D................2 2016-01-08, 7:47 38
wiechec@

Patrzysz na to w taki sposob jak ci serwuja to w mediach. Niestety swiadczy to o twojej inteligencji na poziomie waty cukrowej.
Osobicie nie jestem jakims zagorzalym zwolennikiem PIS, ale musialbym byc totalnym debilem by przyrownywac syf poprzednikow do obecnej sytuacji.
Zgłoś
Rudinxon 2016-01-08, 7:55 2
Jego odpowiedź: "Nie no, dam se spokój"
Zgłoś
kavkaz 2016-01-08, 7:56 7
Nic się nie dzieje, tylko wszystkie te hieny, którym się coś pokończyło lub niebawem pokończy sieją nieprawdopodobny ferment, angażując w to media i wciągając zagranicę z Helmutami na czele, którzy tak a propos jeszcze nie rozliczyli się z nami finansowo za II WŚ.
Zgłoś
~Velture 2016-01-08, 8:11 5
@up
Jak się nie rozliczyli? Ta niemiecka kurwa (nazwiska już nie pamiętam) jak jeszcze pis rządził wcześniej to wystawiła nam rachunek za 2gą wojnę co kaczyński ją zgasił szybko ,że on jej może wystawić kosztorys samej warszawy.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
orwell14 2016-01-08, 9:20 2
@up

Nie chodzi Ci o tę dziwkę steinbach?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów