📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tokio wygląda jak futurystyczne miasto zrobione dzięki pomocy komputerów haha, kiedy my dojdziemy do takiego poziomu zaawansowania ? Donek, patrz i się ucz!
@up Kitajce są w Chinach.
up. a w Tokio to co jest? kitajec to kitajec, z definicji ma nieowłosioną klatę, jest pizdooki, pisze krzaczkami, mówi szyfrem znanym tylko kitajcom i produkuje radia, trampki i jeansy w tempie lepszym niż ja opierdalam browary.
Piwko za kitajców
Piwko za kitajców
Tokio bardziej zanieczyszczone niż cały dolny śląsk, są tam dni, że nie można oddychać powietrzem bez maski
Jeżż napisał/a:
up. a w Tokio to co jest? kitajec to kitajec, z definicji ma nieowłosioną klatę, jest pizdooki, pisze krzaczkami, mówi szyfrem znanym tylko kitajcom i produkuje radia, trampki i jeansy w tempie lepszym niż ja opierdalam browary.
Gdybyś nie napisał tego po polsku, to pomyślałbym że jesteś z USA, ty mały ignorancie
Tak widzę świat, gdy najebany wracam nocnym do domu...
@saperek2012 Dolny Śląsk faktycznie mocno zanieczyszczony.
slooikk napisał/a:
Lepsza jakość:
[youtube]watch?v=5F5lcuMx42g
Chuja do dupy, nawet 480p nie ma..
hah a u nas Wrocław czy Warszawe nazywają metropolią !
Śmiech na sali....
Swoją drogą 71 moją małą ojczyzną
Śmiech na sali....
Swoją drogą 71 moją małą ojczyzną
boski_adonis
Jak to powiedzial Milton Friedman:
"Polska nie powinna naśladować bogatych krajów zachodnich, bo nie jest bogatym krajem zachodnim. Polska powinna naśladować rozwiązania, które kraje zachodnie stosowały, gdy były tak biedne, jak Polska..."
Jak to powiedzial Milton Friedman:
"Polska nie powinna naśladować bogatych krajów zachodnich, bo nie jest bogatym krajem zachodnim. Polska powinna naśladować rozwiązania, które kraje zachodnie stosowały, gdy były tak biedne, jak Polska..."
watch?v=gMKXV2qSH8U
Tu jest HD i oryginalna wrzuta filmu, nie wiem czy to twoj kanal na ktorym skopiowales oryginalny filmik i wrzuciles tutaj link zeby podbic wyswietlenia, jesli tak to C**j ci w du*pe palancie
Widac ze jakis frajer proboje zalozyc kanal na YT [bestvideos] na ktory wrzuca popularne filmy,liczysz na hajs z partnerstwa?
Tu jest HD i oryginalna wrzuta filmu, nie wiem czy to twoj kanal na ktorym skopiowales oryginalny filmik i wrzuciles tutaj link zeby podbic wyswietlenia, jesli tak to C**j ci w du*pe palancie
Widac ze jakis frajer proboje zalozyc kanal na YT [bestvideos] na ktory wrzuca popularne filmy,liczysz na hajs z partnerstwa?
boski_adonis napisał/a:
Dojdziemy, jak USA w nas wpompuje taką kapustę co w Japonię (co się niedługo ma szanse wydarzyć, jak przestaniemy podkurwiać wszystkich dookoła). No co wyście się tego Donka uczepili? Taki sam socjalista i złodziej jak jego poprzednicy, na Olszewskim zaczynając, a Jarusiu kończąc...Tokio wygląda jak futurystyczne miasto zrobione dzięki pomocy komputerów haha, kiedy my dojdziemy do takiego poziomu zaawansowania ? Donek, patrz i się ucz!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów